Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert - Python'da Kazıma Webine Başlamak için Yeni Başlayanlar Kılavuzu

Web sürtme işlemi, Çeşitli web sitelerinden bilgi. Metodun başlıca odak noktası yapılandırılmamış verileri (HTML biçimi) yapısal verilere (elektronik tablo veya veritabanı) dönüştürmektir. Web hurdaya atmanın çeşitli yolları vardır, ancak yaygın ve basit yöntem Python kullanmaktır. Bunun nedeni, bilgi ayıklama görevinde yardımcı olan bir "BeautifulSoup kitaplığı" na sahip olduğu için Python ekosistem açısından zengin olmasıdır.

Yıllar geçtikçe, web hurdaya çıkarma talebinde büyük bir artış olmuş, birçoğunun daha verimli olduğu kanıtlanmıştır. Bir kişinin, Twitter, Google ve Facebook gibi web sitelerinde API'lerin kullanımı gibi web bilgilerini ayıklayabileceği çeşitli yollar vardır ancak bu, IPS sağlamayan web siteleri olduğundan emin değildir.

Python scrapper web'in en çok tercih edilen kaynaklarından biridir, çünkü bir kişinin birçok kütüphaneye sahip olmasını sağlar. bir işleve sahiptir ve aynı zamanda sezgisel ve kolay yönetilebilir. Hurdaya çıkarma verilerinde Python modülünün en yaygın kullanılan iki türü arasında Urllib2 ve BeautifulSoup bulunur. Urllib2, URL'leri getirmek için kullanılabilen bir Python modülüdür. Öte yandan BeautifulSoup, tablolar ve grafikler gibi bilgileri web sayfalarından çekmek için kullanılan bir araçtır.

BeautifulSoup kullanarak bir web sayfasını silmeniz

BeautifulSoup, en önemli sıyırıcı web araçlarından biridir.Bir web sayfasını BeautifulSoup kullanarak hurdaya çıkarabilmek için, takip etmeniz gereken çeşitli adımlar vardır:

1. Gerekli kütüphaneleri içe aktarın - bunun için, ihtiyaç duyulan bilgiyi elde etmek için gerekli olan kütüphaneleri almak gereklidir.

2. İç içe geçmiş yapıya bakmak için "prettify" fonksiyonunu kullanın HTML sayfası - Mevcut olan etiketleri bilmek için birine yardımcı olduğu için bu önemli bir adımdır.

3. HTML etiketiyle çalışın - bu etiketlerin bazıları çorba etiketini

4. Doğru tabloyu bulma - doğru tabloyu bulma önemlidir, çünkü doğru veriyi elde edebilecektir.

5. Bilgileri Veri Çerçevesine çıkarın - bu son adım ve bunun içinde.

Benzer bir şekilde, BeautifulSoup, ap'nin tercihlerine bağlı olarak çeşitli diğer türdeki hurda toplama işlemlerini gerçekleştirmek için de kullanılabilir Brüt Kar.

BeautifulSoup gibi scrapper web yerine normal ifadeyi kullanabileceklerini düşünen ve benzer sonuçlar elde edenler var. BeautifulSoup ve normal ifadeler arasında pek çok farklılık olduğu ve sonuçlarının da çok farklı olduğu için bu mümkün değildir. Örneğin, BeautifulSoup kodları düzenli ifadelerle yazılmış olanlardan daha sağlam olma eğilimindedir.

Bu nedenle, web hurdaya atma yöntemi, doğru sonuçları elde edebilmek için çok verimli bir yöntemdir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport