Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Bugün Kullanmaya Başlamak İçin Ücretsiz 10 Veri Veri Kazıma

 Web sitesi kazıma, farklı markalar ve büyük şirketler tarafından kullanılan karmaşık bir tekniktir Belirli bir konunun veya konunun veri hacmini toplamak isteyen. Verilerin tarama eklentilerine, özel yöntemlere, HTTP ve python komut dosyalarına sahip farklı sitelerden toplandığından, web kazıma programlarının mekaniğini öğrenmek oldukça zordur.

Burada, çevrimiçi olarak en ünlü ilk web kazıma araçlarının listesini verdik.

1. Kazıyıcı (Krom uzatma):

Kazıyıcı en iyi teknoloji ile tanınır ve hem programcılar hem de programcılar için mükemmel değildir. Bu araç, kendi veri kümesine sahiptir ve farklı web sayfalarına erişmenizi ve bunları CSV'ye dışa aktarmanızı kolaylaştırır. Yüzlerce ila binlerce web sitesi bu araçla kısa sürede kazınabilir ve Import.io'nun sizin için her şeyi yapacağı gibi herhangi bir kod yazmanız, 1000 API oluşturmanız ve diğer karmaşık görevleri yerine getirmeniz gerekmez. Bu araç, Mac OS X, Linux ve Windows için harika ve verileri indirip çıkarmaya ve çevrimiçi senkronize etmeye yardım ediyor.

2. Web Hasat:

Web-Harvest bize çok sayıda veri kazıma tesisi sağlar. Bir sürü verinin kazınmasına ve indirilmesine yardımcı olur ve tarayıcı tabanlı bir düzenleyicidir. Bu, gerçek zamanlı verileri ayıklayacak ve JSON, CSV olarak dışa aktarabilir veya Google Drive'a ve Box.net'e kaydedebilirsiniz.

3. Scrapy:

Scrapy, yapılandırılmış ve organize edilmiş verilere ve gerçek zamanlı verilere bir veri tarama tekniği ile kolay erişim sağlayan başka bir tarayıcı tabanlı bir uygulamadır. Bu program, bir APIL'deki farklı kaynaklardan büyük miktarda veri tarayabilir ve RSS, JSON ve XML gibi formatlarda kaydedebilir.

4. FMiner:

FMiner, herhangi bir sorun olmaksızın verilerin toplanmasına yardımcı olan bulut tabanlı bir programdır. Bu, botla korunan web siteleri aracılığıyla tarayıcıya bot önlemlerini atlayan Crawler olarak bilinen proxy rotatörün kullanımını sağlayacaktır. FMiner, tüm web sitesini organize verilere kolayca dönüştürebilir ve premium sürümü, dört farklı tarayıcıyla ayda yaklaşık 25 dolara mal olur.

5. Outwit:

Outwit, ünlü bir web verisidir farklı sitelerden veri çıkarmaya yardımcı olan çıkarma aracıdır ve sonuçlar gerçek zamanlı olarak alınır.Bu veriler XML, JSON, CSV ve SQL gibi farklı formatlarda dışa aktarır.

6. Veri Araç Çubuğu: 

Data Toolbar, çoklu veri çıkarma özellikleriyle web aramamızı basitleştiren Firefox eklentisidir.Bu araç otomatik olarak sayfalara göz atar ve onları kullanımınız için farklı formatlarda ayıklar.

7. Irobotsoft:

Irobotsoft, sınırsız veri çıkarma özellikleri ile bilinir ve üzerinde line araştırmayı kolaylaştıracaktır. Bu, çıkarılan verilerinizi Google e-tablolarınıza dışa aktaracaktır. Irobotsoft aslında yeni başlayanlara ve uzman programcılara fayda sağlayan bir ücretsiz yazılımdır. Verileri kopyalayıp panoya yapıştırmak istiyorsanız, bu aracı kullanmalısınız.

8. iMacros:

Güçlü ve esnek bir web kazıma aracıdır. Hangi veriler sizin ve işletmeniz için yararlı ve hangisinin işe yaramayacağını kolayca bulabilir. Çok miktarda veriyi elde etmenize ve indirmenize yardımcı olur ve PayPal gibi siteler için iyidir.

9. Google Web Kazıyıcı:

Google Web Kazıyıcı ile tüm verileri sosyal medya web sitelerinden, kişisel blog'lardan ve haber kaynakları. Onları JSON formatında kaydedebilirsiniz. Düzenli ekstraksiyonun yanı sıra, bu araç güçlü spam koruması sunar ve makinenizdeki tüm kötü amaçlı yazılımları ve istenmeyen postaları düzenli olarak kaldırır.

10. Ekstrakty:

Ekstrakt, çerezler, AJAX ve JavaScript ile entegre edilebilir ve sorgularınızı tarayıcılara anında yönlendirebilir. Belgelerinizi tanımlamak ve farklı biçimlerde ayıklamak için en son makine öğrenme tekniğini kullanır. Bu, Linux, Windows ve Mac OS X kullanıcıları için iyidir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport