Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: Web Sayfası Extractor - En İyi Tavsiyeler

Doğru aletler sitenizi SEO ve çok miktarda veriyi kolaylıkla sıyırır. Böyle bir araç SEO Spider Tool'dur. Bu program, bir sitenin incelenmesine yardımcı olur ve arama motorunuzun sıralamasını bozan kusurları tanımlar. Bu minik masaüstü uygulaması, kişisel bilgisayarınıza, Linux veya Mac cihazınıza yerel olarak kolaylıkla indirilebilir ve yüklenebilir. Sitenizin bağlantılarını, resimlerini, CSS dosyalarını ve SEO amaçlı diğer verileri tarayacak ve analiz edecektir. Elle yapılan analizin çok uzun sürebilir ve herkes için zor olabilir, çünkü blogunuza ya da web sitenizi denetleyecek, tonlarca iş ve zamandan tasarruf sağlayacaksınız.

1. İndirme ve Yükleme:

SEO Spider Aracı, Mac, Linux, Ubuntu ve Windows için mevcuttur ve tamamen ücretsizdir. Bununla birlikte, ücretsiz sürüm sınırlı özelliklere sahiptir ve bir lisans satın almanız, dizine eklenip analiz edilmesi için daha fazla URL eklemenizi sağlar. Hem temel hem de gelişmiş web siteleri için yararlıdır ve programcı olmayan kişiler için mükemmeldir. Bu ücretsiz yazılımı anında Google Play Store'dan veya başka bir çevrimiçi mağazadan indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

2. Web Sitesini Tarama veya Çıkarma:

Bir kere indirilip yüklendikten sonraki adım, tarama amacıyla URL'lerini arama kutusuna eklemektir..Öncelikle URL'yi HTTP veya https koduyla birlikte girmeniz ve Başla düğmesine basmanız gerekir. Ek alanları taramak istiyorsanız, Yapılandırma> Örümcek alanı altındaki Tüm Alt Alanları Tara seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir. Sitenizin boyutuna bağlı olarak, tarama ve çıkarma işlemi birkaç dakika sürebilir.

3. Yönlendirmeleri kontrol edin:

Olası hatalar için yönlendirmelerin tümünü kontrol etmeye başlamanız ve bu programın herhangi bir sorun yaşamadan çalışmaya devam etmesi için mümkün olan en kısa sürede kaldırılmanız gerekir. Ana yönlendirme 301 ve 302'dir. Ardından, aslında var olmayan sayfaları ziyaret ettiğinizde çıkan 404 ve 505 hatalarını da göreceksiniz.

4. URL'ler:

SEO Örümcek Aracı ile tüm URL'leri analiz edebilir ve ihtiyaçlarınıza göre yararlı metin veya resim çıkarabilirsiniz. Bütün bunlar URL paneline kaydedilir. URL'nin uzunluğunu sütunlarını sıralayarak kontrol ettiğinizden emin olun. ASCII karakterleri, alt çizgi, üstbilgi, yinelenen ve dinamik içerik veya URL'ler için tüm filtreleri kontrol etmeniz gerekir.

5. Sayfa Başlığı:

Daha sonra, bu araç sayfa başlıklarını kontrol etmenize yardımcı olacaktır. Tüm sayfalarınızın benzersiz bir başlığa sahip olduğundan emin olun, böylece bu program sizin için kullanışlı bilgileri herhangi bir sorun olmadan sıyrık hale getirebilir. Analizin anında başladığı ve tüm hataların otomatik olarak düzeltileceği şekilde birincil anahtar kelimeyi sayfanın başlığına eklemelisiniz.

6. XML Site Haritası:

XML Site Haritalarını oluşturmak için SEO Örümcek Aracını kullanabilirsiniz. Bu tür site haritaları, ilgili içeriği taramak için Google, Bing ve Yahoo tarafından kullanılır. Yol haritası arama motorlarının herhangi bir sorun yaşamadan sitenizi taramasına veya özütlemelerine yardımcı olacaktır. Bu özelliği kolayca kolayca değiştirebilir ve gereksinimlerinize bağlı olarak bazı sayfaların sıklığını değiştirebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport