Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Üst Bir Web İçeriği Kazıyıcıyı Tanıttı

Çoğu kimse, bilgi toplamak için önemli bir taktik gibi web sitesi bilgilerini topluyor. Web sayfaları gibi bir web sitesi bilgisinin yanı sıra bir web sitesinin belirli bölümlerini toplamak da mümkündür. Geleneksel olarak, bu, kullanıcının bir sitenin tek tek sayfalarını kaydetmesini gerektirebilecek sıkıcı bir süreçtir. Bu prosedürü otomatikleştirmek için uygun bir web içeriği kazıyıcı yazılımı gerekebilir. İçerik süpürücü yazılım, günde milyonlarca sayfa içeren büyük bir veri toplama görevi gerçekleştirebilir. Dahası, bu araçlar, bazı veri toplama zamanlarını otomatikleştirerek haber toplama işlemini verimli kılabilir.

Tipik bir web içeriği kazıyıcı, standart bir paletli gibi oluşur. Bu botlar, gerçek bir tarayıcı gibi web sitelerini ziyaret ederek sunucu isteğini bir insan ziyaretçisinden geliyormuş gibi yapar. Kullanıcıya çok fazla zaman kazandırabilir ve toplanan verilerin hassasiyetini artırabilirler. Yazılımın birçoğu kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. En az veya sıfır programlama bilgisi olan kişiler web içeriği kazıyıcı kullanarak bir veya iki görev yapabilir.

Web İçerik Sökücü Kullanımı

Web İçerik Sökücü, tüm gerekli veri toplama görevlerini gerçekleştirebilen bir web içerik kazıyıcı araçtır. Standart bir web sitesinden, gerçek zamanlı verilerin yanı sıra ürün bilgileri, belirli sayfalar, film veya şarkı bilgileri, içerik, parse forex / borsa fiyatları gibi diğer bilgileri de ayıklamak mümkündür. SEO hizmetleri gerçekleştiren kişiler, dijital pazarlama teknikleri gibi web sayfası meta bilgileri gibi rakip bilgileri almak için bu aracı kullanabilir. Bu araç, özellik kapsamını önemli ölçüde artıran, esnek ve özelleştirilebilir bir arabirime sahiptir. Herhangi bir doğadaki herhangi bir web sitesi içeriğini hasat edebiliyor olabilirsiniz.

Hızlı ve etkili veri toplama için, Web Content Extractor aracı bu verileri toplayan güçlü bir bot içerir. Bu aracın görevi gerçekleştirebileceği hassasiyet, doğruluk ve verimliliği tanımak esastır. Alınması gereken sitenin bazı bölümlerini eklemek veya hariç tutmak da mümkündür. Bu görev bir URL eşleme yordamıyla oluşabilir. Örneğin, bu web içeriği kazıyıcıyı bir meta veri veya bir web sitesinin bazı belirli bölümlerini toplamak için kullanabilirsiniz.

İhracat özellikleri

Geleneksel veri toplama araçlarından farklı olarak, web sitesi verileri çeşitli şekillerde kaydedilebilir. Örneğin, bir web sitesi bilgilerini toplayabilir ve CSV veya metin dosyası olarak kaydedebilir. HTML'ye veya XML'e de verebilirsiniz. Bu veriler yerel bir veritabanında tutulabilir veya uzak bir konuma aktarılabilir. MySQL veritabanı dünyadaki diğer veritabanlarının formlarıyla uyumlu olabilir. Üstelik, kullanıcılar bütün bir web sitesini (veya parçaları) indirebilir ve yerel bir depolama alanına kaydedebilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport