Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Profesyoneller İçin Ücretsiz Web Kazıyıcılar - Semalt İpuçları

Bu bölümde tartışacağımız araçlar hem programcılar hem de programcılar için idealdir. profesyonel olmayan kullanıcılar. En iyi yanı, internetin kazıma çeşitliliğini gerçekleştirmeye yardımcı olan ve uzmanlar tarafından tavsiye edilen freeware olarak çevrimiçi olduklarıdır.

Web Kazıma Eklentileri / Uzantıları

Web kazıma eklentileri veya uzatma arıyorsanız, aşağıdakileri denemelisiniz:

 Data Scraper (Chrome) 

Listelerdeki ve tablolardan bilgi ayıklayıp XLS ve CSV dosyalarına dönüştürebilen şaşırtıcı bir web kazıma programıdır. Bu, çok sayıda seçenekle birlikte gelen bir Chrome uzantısıdır. Veri Kazıyıcı ücretsiz ve ücretli sürümleri mevcuttur. Herhangi bir kodlama gerektirmez. Bununla birlikte, bu güzel eklentiden en iyi şekilde yararlanmak için Google Chrome'u yüklemeniz gerekir.

 Web Scraper (Chrome) 

Bu araç, Google Chrome'u birincil web tarayıcısı olarak kullananlar için mükemmeldir. Web Kazıyıcı anında indirilebilir ve basit site haritaları oluşturmanıza izin verir. Sadece bir site haritası oluşturmanız ve ne tür verilerin çıkartılmasını istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Ardından, alınan verileri CSV dosyalarına aktarabilirsiniz.

 Scraper (Chrome)

Başka bir harika web kazıma aletini kaçırmamanız gereken Scraper, İstediğiniz kadar çok dosyayı ayıklayabileceğiniz ve verileri uygun formatlara ayırabilen kolay kullanımlı bir program. Sadece metni seçip bir tabloya yapıştırmanız ve daha sonra Scrape Similar düğmesine tıklamanız ve bu programın işlevlerini yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir.

Aşağıdaki programlar, güçlü web kazıyıcı istemcileri gibi davranır:

 Octoparse 

Octoparse, hem dinamik hem de statik işleyen kolay kullanımlı ve güçlü bir kazıyıcıdır çerezler, javascript ve AJAX bulunan web siteleri.Anahtar kelime indirebilir ve herhangi bir siteden kullanıcı adı ve şifreye ihtiyaç duymadan veri ayıklamak için çılgın görevler oluşturabilirsiniz.Bu ücretsiz yazılım Windows sistemini destekler ve diğer sistemlerle çalışmaz

ParseHub 

Tıpkı Octoparse gibi, Parsehub da sitelerden veri toplayan mükemmel bir web kazıma aracıdır. A JAX teknolojisi, JavaScript ve çerezler. Özel makine öğrenme teknolojisi nedeniyle, web belgelerini ilgili verilere okuyabilir, değerlendirebilir ve değiştirebilir. Masaüstü uygulamaları Windows, Linux ve Mac OS X'i desteklemektedir.

 Visual Scraper 

Bu, en iyi ücretsiz web kazıyıcılardan biridir. Visual Scraper basit bir tıklama ve tıklama arayüzü ile gelir ve büyük miktarda veri toplamak için kullanılabilir. İstenilen sayfalardan veya sitelerden kolayca gerçek zamanlı veri alabilirsiniz ve CSV, JSON, SQL ve XML dosyalarına dışa aktarabilirsiniz.

 Outwit Hub 

Bu, resmi Firefox eklentileri mağazasından indirebileceğiniz bir Firefox eklentisidir. Programı yükledikten ve etkinleştirdikten sonra, bu program tarayıcınızla birlikte çalışacaktır. Ayrıca kazıma deneyiminizi olabildiğince keyifli ve rahat hale getirebilen veri puan tanıma özellikleri vardır. Kurulumu oldukça basittir ve ihtiyacınız olan veriyi çabucak çıkartabilirsiniz. Kazıma sonucu elde edilen veriler JSON, RSS ve XML formatlarında saklanır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport