Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt'a Göre En Güçlü Ekran Sıyırma Aletleri

Screen scraping, aynı zamanda web kazıma olarak da bilinir, otomatik olarak indirmenize yardımcı olur metinler, resimler ve çeşitli sitelerdeki diğer içerik türleri. Bu tür programlar yazan uzmanlar, dünyanın her yerinden birçok müşteriyle uğraşmak zorundalar; bu nedenle veri kazımalarından en iyi sonucu almak için çeşitli veri madenciliği araçları geliştirdiler. Dünyanın en büyük ve ünlü firmalarından bazıları bile yararlı verileri netten çıkarmak için ekran kazıma araçlarına güveniyor. En iyi yanı, bu programların günlük, haftalık veya aylık olarak sorunsuz olarak kullanılabilmesidir. Bazı kurum içi ekran kazıma programları veya araçlarını kullanarak verileri farklı web sitelerinden çıkarabilir ve müşterilerinize herhangi bir formatta sağlayabilirsiniz. Bu sıyırma araçları yıllarca geliştirilmiştir ve şimdi bir sürü web sitesini işleyebilir. Onları kullanarak, neredeyse birçok projeyi ele alabilir ve istediğiniz kadar çok site ayıklayabilirsiniz. Ayrıca, elde edilen verileri API veya CSV formatlarında kaydedebilirsiniz.

Screen Scraping Araçlar sinirlerinizi ve zamanınızı kurtarabilir

Aşağıdaki dört ekran kazıma aleti hem veri toplamaya harcadığınız zamanı ve enerjinizi hem de kazandıracaktır:

 1. Uipath 

Uipath, her türlü web sayfasını sıyırmak için mükemmel bir araçtır. Önemli özelliklerinden bazıları, veri çıkarma, sayfa gezintisi, PDF dosyalarını kazıma ve istenilen sonuçları elde etmek için flaş yoluyla kazma. Uipath sadece ekran sıyırmakla kalmaz; bu araç, hem çevrimdışı hem de çevrimiçi veri organize etmek ve yapılandırmak için kullanılabilir. Form doldurma düğmelerinden, düğmeyi veya gezinme seçeneklerini tıklatarak yararlanabilirsiniz..Ayıkladığı veriler SilverLight, HTML ve JavaScript biçimlerinde saklanabilir.

 2. Kimono 

Başka bir güçlü ve şaşırtıcı ekran kazıma programıdır. Tonlarca veri kaydedebilir ve çevrimdışı kullanımlar için düzenleyebilir. Kimono Browser bookmarkletini anında kurabilir ve yapılandırılmamış verileri CSV veya JSON formatlarına dönüştürebilirsiniz.

 3. Screen Scraper 

Screen Scraper, aynı anda çeşitli görevleri yerine getirebilecek güçlü bir yazılımın adıdır. Bununla birlikte, bir kullanıcının temel programlama becerilerine sahip olmasını gerektirir, bu nedenle programcı olmayan kişiler için doğru seçim değildir. Programı başlatmanız, bir proxy eklemeniz ve farklı web sitelerindeki verileri analiz etmeniz gerekir. Genellikle desteklediği dosya biçimleri HTML, Javascript, Txt, Excel ve CSV'dir.

 Sonuç: 

Ekran kazısı, en önemli veri taşıma tekniklerinden biridir. Modern uygulamaları en iyi şekilde kullanmamızı sağlar. Verileri oluşturmak ve kaydetmek için farklı teknikler olduğunu söylemek güvenlidir, ancak ekran kazıma araçları hiçbir şey daha iyidir. En iyi yanı, bu yazılımın Chrome, Firefox ve Internet Explorer gibi tüm web tarayıcılarında çalışmasıdır. Ayrıca, Flash ve Silverlight teknolojileri ile Siebel, PeopleSoft ve SAP gibi kurumsal uygulamalarınızla entegre edilebilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport