Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: En İyi Online Web Kazıyıcıları Nelerdir?

Web veri kazıması bir web sitesinin yeni ve mevcut verilerini hedeflemek ve kolay erişim için arama motoru veritabanlarında. Web kazıyıcı araçların zamanla popülerlik kazandığı doğrudur, çünkü bir web tarayıcısı, tüm internet kullanıcılarının web veri kaynaklarına erişebilmesini sağlamak için tarama prosedürünü otomatik ve basitleştirmiştir. Bazı web gezgini araçları, kullanıcıların sitelerine veya bloglarına kodlara ihtiyaç duymadan metodik ve etkili yollarla dizine eklemesine veya taramasına olanak tanır. Ayrıca, verileri farklı formatlara çevirirler ve kullanıcıların gereksinimlerine uygundurlar. Burada, web sitelerini ve blogları sıyırmak için mükemmel web tarayıcı araçlarını ele aldık. 

1. Cyotek WebCopy

Cyotek WebCopy, bir siteyi sabit diskinizde kopyalamanıza olanak tanıyan kapsamlı bir ücretsiz veri kazıma programıdır; internet bağlantısı. Bu program, verilerini veya içeriğini sabit diskinize indirmeden önce belirtilen web sitelerini tarar. Aynı zamanda, bir sitenin görüntüleri, web sayfaları ve yerel içeriği gibi kaynaklara olan bağlantıları otomatikleştirmekte ve aynı web sitesinin arama motorlarına hiçbir anlamı taşımayan bölümlerini içermemektedir.

 2. HTTrack 

HTTrack, bir sitenin tamamını internetten bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirmek için uygun olan farklı işlevler ve seçenekler sunan ücretsiz bir programdır. Ünlü sürümlerinin bazıları Windows, Sun Solaris, Unix ve Linux'dur. Bu program, sitenizi birden fazla kez ayna yapmanıza ve web tarama prosedürünü daha kolay ve hızlı hale getirmesine olanak tanır. Ayrıca görüntülere, dosyalara, HTML kodlarına, dizinlere erişebilir, ayrıca indirmeyi istediğiniz zaman kesebilirsiniz.

 3. Octoparse 

Octoparse, sitenizden istediğin her türlü bilgiyi ayıklamak için kullanılan güçlü, özgür bir web tarayıcısıdır. Bu program, web sitenizi daha iyi bir şekilde kopyalamak için birkaç seçenek kullanıyor ve yararlanabilmeniz için geniş işlevler içeriyor. Onun iki ünlü modu, programcılar için hiçbir zaman Octoparse alışması İleri Mod ve Sihirbaz Modu vardır. Bu kapsamlı aracı kullanarak birkaç saniye içinde sitenizi indirebilirsiniz. Artı, siteleri Excel, HTML ve metin gibi iyi yapılandırılmış farklı formatlarda kaydedebilirsiniz.

 4. Getleft 

Getleft, bir blogu veya siteyi anında koparmaya yardımcı olan kullanımı kolay bir programdır. Sitenizin tamamını indirir ve yararlanabilmeniz için birden fazla seçenek vardır. Ayrıca URL'yi girebilir ve bilgisayar sisteminize indirmek istediğiniz dosyaları seçebilirsiniz. 15 farklı dilde gelen, 7/24 desteklenen ve göz atma deneyiminizi harika ve seçkin yapan bu program en iyi programlardan biridir.

 5. Kazıyıcı 

Sıyırıcı, sınırlı veri çıkarma özellikli, ancak çevrimiçi araştırma yapmak için yararlı, ünlü bir Chrome uzantısıdır. Ayrıca, verilerinizi kendi bilgisayarınızdan ziyade Google Spreadsheets'e dışa aktarır ve çok zaman kazandırır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport