Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Verileri Çıkarmak İçin Korku Verici Web Kazıma Araçları

Web ekstraksiyon veya web hasat araçları olarak da bilinen Web kazıma araçları, çeşitli sitelerden ve bloglardan yararlı bilgileri elde etmek için geliştirildi.
Bu makale boyunca size şimdiye kadarki en iyi 10 kazıma aracını sunacağız:

Import.io:

Import.io, ileri teknoloji ile bilinir ve hem programcılar hem de programcılar için mükemmel değildir. Bu araç, farklı web sayfalarına erişmenizi ve bunları CSV'ye dışa aktarmanızı kolaylaştıracak kendi veri kümesine sahiptir. Yüzlerce ila binlerce web sitesinin bu araçla kısa sürede hurdaya çıkartılacağı ve Import.io'nun sizin için her şeyi yaptığı gibi herhangi bir kod yazmanız, 1000 API oluşturmanız ve diğer karmaşık görevleri yerine getirmeniz gerekmez. Bu araç, Mac OS X, Linux ve Windows için harika ve verileri indirip çıkarmaya ve çevrimiçi senkronize etmeye yardım ediyor.

Dexi.io: 

Dexi.io, aynı zamanda CloudScrape olarak da bilinir, çok sayıda veri kazıma seçeneği sunar. Herhangi bir siteden bir sürü veriyi indirmeden indirip yüklemenize yardımcı olur. Gerçek zamanlı verileri ayıklayabilir ve JSON, CSV olarak dışa aktarabilir veya Google Drive'a ve Box.net'e kaydedebilirsiniz.

Webhouse.io:

Webhouse.io yapılandırılmış ve organize edilmiş verilere kolay erişim sağlayan başka bir tarayıcı tabanlı bir uygulamadır.Bu program, bir APIL'de farklı kaynaklardan büyük miktarda veriyi tarayabilir ve bunları RSS, JSON'a kaydedebilir, ve XML biçimleri.

Scrapinghub:

Scrapinghub, herhangi bir sorun olmadan veri ayıklamaya yardımcı olan bulut tabanlı bir programdır. Crawlera bot korumalı web siteleri aracılığıyla tarayıcınıza Scrapinghub kolayca organize bir veriye bütün bir web sitesi dönüştürebilirsiniz ve onun premium sürümü aylık 25 $ mal olacak.

Visual Scraper:

Visual Scraper, farklı sitelerden veri çıkarmaya yardımcı olan ünlü bir web veri çıkarma aracıdır. XML, JSON, CSV ve SQL gibi farklı biçimlerdeki verileri dışa aktarır.

Outwit Hub:

Outwit Hub, Firefox'un farklı biçimlerde verilerini çıkartmaya yardımcı olan ünlü web veri çıkarma aracıdır. çoklu veri çıkarma seçenekleriyle web aramamızı basitleştiren eklenti. Bu araç otomatik olarak web sayfalarına göz atabilir ve da ta farklı biçimlerde.

Scraper:

Sıyırıcı, çevrimiçi araştırmalarınızı daha kolay ve hızlı hale getirebilecek sınırsız veri çıkarma özellikleri ile bilinir. Ayıklanan verileri Google e-tablolarına dışa aktarır. Kazıyıcı aslında hem yeni başlayanlara hem de uzman programcılara fayda sağlayan bir ücretsiz yazılımdır. Verileri kopyalayıp panoya yapıştırmak istiyorsanız, bu aracı kullanmalısınız.

80 legs:

Güçlü ve esnek bir web kazıma aleti. Hangi veriler sizin ve işletmeniz için yararlı ve hangisinin kullanışlı olmadığını kolayca anlayabilir. Çok miktarda veriyi elde etmenize ve indirmenize yardımcı olur ve MailChimp ve PayPal gibi siteler için iyidir.

Spinn3r:

Spinn3r ile, sosyal medya web sitelerinden, kişisel blog'lardan ve haber yayınlarından veri almak mümkündür. Onları JSON formatında kaydedebilirsiniz. Düzenli ekstraksiyonun yanı sıra, bu araç güçlü spam koruması sunar ve makinenizdeki tüm kötü amaçlı yazılımları ve istenmeyen postaları düzenli olarak kaldırır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport