Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon bir anahtar kelime aracını ücretsiz olarak nereden bulabilirim?

Son yıl boyunca nihayet çözmek için pratik bir kullanıcı odaklı araştırma yürütüyorum. Soru - Amazon'da etkili bir ürün listeleme optimizasyonu elde etmek için sadece anahtar kelime aracını ücretsiz, başka bir deyişle internette açık erişim imkânı bulmaya makul müydü. Ve kısa cevap evet, öyle. Şüphesiz, ücretsiz erişimde anahtar kelime aracını kullanarak ya da en azından bu can sıkıcı aylık ödemeler olmadan basit bir kesintisiz sürümle ya da kesinlikle tek seferlik bir ödemeyle Amazon'daki damla nakliye işinizin genel performansını büyük ölçüde artırabilirsiniz. İşte dikkatimi çektiğim şey bu ve bir daha söylememe izin ver - Her Amazon anahtar kelimesi aracını ücretsiz kullanıma göre sıralamaya devam ediyorum, ancak yine de sadece sonuçlarını yapıyorum. Böylece nihayet her birine bir göz atalım. SEO Stack - hala geliştirme aşamasında olan kullanışlı bir çevrimiçi platformdur

  • SEO Stack - hala geliştirme aşamasında olan kullanışlı bir çevrimiçi platformdur. Yine de, zaten anahtar kelimeler üretmede size çok iyi hizmetler sunabilir, Amazon'daki anahtar kelime rekabetini analiz edebilir ve ürün listelemelerinizi bir profesyonel gibi optimize etmek için en umut verici anahtar kelimeler ve uzun kuyruklu deyimler üzerine pratik öneriler elde edebilirsiniz.
  •  AMZ Sistrix  - Bu çevrimiçi platformun en güçlü yanı hız ve üniforma kullanımıdır. AMZ Sistrix'i yalnızca Amazon'da değil, Google'da ve eBay'da da temel anahtar kelime analizi yapmak için kullanabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan bir anahtar kelime doldurmaktır - geri kalanlar sizin için, hızlı, kolay ve tabii ki ücretsiz yapılır.
  •  Scientific Seller  - Bu çevrimiçi platform, daha önce bahsedilenin tam bir antipodudur. Yani hızlı ve basit araçların geri kalanından farklı olarak, Scientific Seller oldukça yavaş, böylece tek bir araştırma görevinin bile tüm saat sürmesi mümkün. Bununla birlikte, bu platform işi yapar ve nakit harcama yapmadan süreci oldukça titizce idare eder.


  •  Sonar  - ücretsiz kullanım ile bir başka Amazon anahtar kelime aracıdır. Aslında, Google eklentisi olarak daha kesin olmak gerekir. Neyse ki, Sonar, kalabalık pazarda canlı alışveriş yapanların yaygın olarak kullandığı tüm anahtar kelimeleri kapmak için karmaşık arama ve dizin oluşturma algoritmalarına güveniyor. Bazı nedenlerden dolayı, gerçekten gelişmiş özellikler için yoksun olduğunu duymuştum, özellikle zaman zaman daha deneyimli e-ticaret satıcılarının tarafında iddia edildi. Fakat tamamen tartışmıyorum, çünkü Sonar bana en azından kendisiyle edinilen her veri püresi için oldukça iyi hizmet etti.
  •  Google Keyword Planner  - ciddi, burada şaka yok, çünkü dünyanın en büyük arama platformu tarafından sunulan bu temel çevrimiçi platform muhtemelen işletme sahipleri ve eski okul yöneticileri tarafından ücretsiz olarak sunulan en iyi çözümdür her zamanki gibi. Tıpkı yıllardır olduğu gibi, Google AdWords de benzer yararlı önerilerle desteklenen en iyi alakalı anahtar kelimeleri tanımlamanıza yardımcı olmak için büyük gücünü elinde tuttu (Amazon'da listelenen ürünler ya da herhangi bir geleneksel web mağazasından bağımsız ve tamamen kendi kendine yeten ürünler için ne amaçla olursa olsun) yeterli).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport