Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon satıcıyı anahtar kelimelerle doğru yoldan doldurmak nasıl?

Her şeyden önce, onunla yüzleşelim - Amazon'daki anahtar kelime ve arama terimi optimizasyonu, Google gibi herhangi bir büyük arama motorlarına kıyasla çok daha farklı. Örneğin, alakalı anahtar kelimeleri ve uzun kuyruklu arama terimlerini doğrudan Amazon satıcı merkezi arka plan anahtar kelimeleri bölümü olarak bilinen ürün sayfanızın özel bölümlerine dahil etmeniz gerektiğinde durum. Öğe / ürün kategorinizle alâkalı, ancak yine de ürününüzün başlığındaki yerini bulmakta başarısız olan veya örneğin mermi puanlarının listesi için başarısız olan tüm anahtar kelimeleri koymak için iyi bir yerdir.

Amazon satıcınıza ait merkezi anahtar kelimeler bölümü, farklı anahtar kelime varyasyonları kullanmak için iyi bir yerdir. Görünür bir entegrasyon için hiçbir zaman yapmayacağınız şeyler (örneğin, anahtar kelimeler haline gelen yaygın yazım hataları kendi dillerinde konuşma eşanlamlıları, LSI kombinasyonları vb.).

Amazon Satıcı Merkezi Arka Plan Anahtar Kelimeler

Not, bu 2017 başında başlayarak, Amazon satıcı orta anahtar kelimeler bölüm ana alanları sadece 250 karakter dizine alınır. Bu, Amazon'daki her büyük satıcının, gerekli tüm yeniden düzenlemelerle zamanında alınan her şeyi yerine getirmesi için proaktif olmalıdır. Aşağıda, size, Amazon satıcısının merkezi arka plan anahtar kelimeleri bölümüne kısa bir ipucu seti ve faydalı hileler göstereceğim. Aşağıdaki fikirleri ve ifadeleri ayarlarken göz önünde bulundurun:

  • Hedef anahtar kelimelerinizin ana listesini alın ve her bileşimi önem derecelerine göre önceliklendirin. Bu şekilde, tek bir anahtar kelimeyi tekrarlamak zorunda kalmayacağınızı unutmayın - çünkü Amazon, varsayılan olarak beş ana arka plan alanındaki uzun kuyruk arama ifadelerinin farklı kombinasyonlarını kapsamaktadır.

  • Beş alanın her birine ayrı ayrı benzersiz anahtar kelimeler girmeyi deneyin. Bir kez daha - Tek bir anahtar kelimeyi art arda kullanmak hiç gerekli değildir. Bu sınırlı alanı daha akıllıca kullansan iyi olur.
  • Karakterleri saklamaya odaklanma Amazon satıcı arka plan anahtar kelimeleri bölümleri. Unutmayın, birkaç karakter bile kısaltıp bazen yeni arama terimlerini ekleyebilirsiniz.
  • Tirelemiş anahtar kelimeler kullanarak yapılan herhangi bir tekrar da kaçınılmalıdır. Düşünün ki, Amazon'un A9 arama sıralama algoritması, yalnızca kısa bir tire ile birbirine bağlanmış iki kelime, olası tek tek kelimeleri ve kelime kombinasyonlarını zaten kapsıyor. Aynı kural, büyük ve küçük harfler, dolgu / durdurma kelimeleri, ünlem işaretleri (her ne pahasına olursa olsun kaçınılmalıdır!) Için geçerlidir.
  • Her anahtar sözcük veya uzun kuyruklu deyim yalnızca tek boşluktan ayrılmalıdır. Yani, virgüllere hiç gerek yok demektir, daha değerli karakter alanlarını kullanmalarına izin vermeyin.
  • Sonuçta, Amazon satıcınızın merkezi arka plan anahtar kelimeleri bölümündeki tüm alanı kullandığınızdan emin olun. Bu şekilde, sadece biraz alakalı herhangi bir anahtar kelime içermeksizin her şeyi yerine getirmek için bir kez daha kontrol ettirmeyi unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport