Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hangi Amazon anahtar kelime bulucu aracını bana en iyi tavsiye eder misiniz?

Uygun bir derinlemesine anahtar kelime araştırması yapmak, Amazon ürün listelemeleri için neredeyse önemlidir, çünkü Arama Motoru Optimizasyonu'nda doğru strateji işlemek içindir. Şüphesiz, her başarılı e-ticaret satıcısı, gerçekten performans gösteren bir pazarlama stratejisini bir araya getirmek için bazı özellikli Amazon anahtar kelime bulucu araçlarına sahip olmalıdır. Yalnızca gerçek demografik verilerden yararlanarak ve çevrimiçi aramaya daha fazla maruz kalma için ürün sayfalarınızı optimize etmek için ısrarla çalışmak - burada, her e-ticaret web mağazasının satışlarını artıran şeydir. Aşağıda, size en iyi Amazon anahtar kelime bulucu ve araştırma araçlarından bazılarını listeleyeceğim - her zaman güncellenmiş olarak kalmak ve en yakın rakiplerinizden bir adım önde tutmak için.


  • AmzSuite - En Çok Satanlar, En Çok Oylanan Özellikler ve Sıcak Yeni Çıkanlar hakkında her bilginin parçalanması için en çok satan ürünler hakkında her şeyi bilmek çok yararlı olabilecek Amazon anahtar kelime bulma yazılımıdır. AmzSuite yaklaşık 67 bin kategoriye (Amazon İngiltere ve Amazon ABD) ait bir şey taşıyor ve büyük e-ticaret işi ve hatta SEO'nun iyi eğitim görmüş uzmanları için en uygun olacak. Tabii ki, bu kadar güçlü bir potansiyele sahip araçtan en iyi nasıl yararlanılacağını bilmek şanslı oldukları göz önüne alındığinde.
  •  Kparser  - başka bir Amazon anahtar kelime bulma aracı, bu sefer çok sade bir şekilde. Sorun, Kparser'ın, gelişmiş anahtar kelime ve uzun kuyruk anahtar cümle önerileri ile damla nakliye satıcılarını destekleyebilmesi. Geliştirilmiş filtrelerle daha derinlemesine veri topluyorsanız, bu seçenek yapmanız gereken çok şeyin bulunduğu satıcıların en iyi seçimi olacaktır. Yani Kparser'ın benzersiz özelliği, bulgularınızı yönetmek, sınıflandırmak ve kolayca aydınlatma hızında tamamlanabilen basit bir kaç tıklama prosedürü demek.

  •  MerchantWords  - önde gelen üst düzey satıcıların kullandığı üçüncü harikalık Amazon anahtar kelime bulma aracıdır. e-ticaret platformları da. MerchantWords aracı, gerçek alışveriş yapanların günlük alışveriş arama için kullandığı 170 milyondan fazla Amazon anahtar kelimeyi kapsayan büyük bir veritabanına sahiptir. Bu çevrimiçi yardımcının diğer güçlü yanları arasında özellikle daha az deneyimli veya hatta yeni başlayanlar için damla nakliye satıcıları için mükemmel bir şekilde uyarlanmış bir çözüm olacağını vurgulamak isterim - SEO'yu en iyi şekilde kullanmak için gerekli güçlü becerilere sahip değilsiniz. anahtar kelime araştırma ve gerçekten öldürme ürün listeleri için pratik kullanım.
  •  Anahtar Kelime Aracı Dominator  - bugün listelenecek son özellikli anahtar kelime seçeneği olarak gelir. İnsanlar, aracın adının kendisi için konuştuğunu söylüyor; 15 binin üzerinde kullanıcı, satışlarını artırmak için anahtar kelime veritabanına güveniyor ve başka yerlerde, örneğin Google'daki bir kişisel kanalla daha üst sıralarda yer alıyor. Dolayısıyla, yalnızca en doğru bilgiye ihtiyacınız varsa muhtemelen Anahtar Kelime Aracı Dominator'ı tek elden alışveriş yapmanız gerekir - temel hesabını ücretsiz deneyin ve topluluğa 50 doları bulan bir tam yağlı sürümle katılmayı düşünün.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport