Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'daki ürün sıralamamı yükseltmeme ne yardımcı olabilir?

Hemen hemen her konuda ticari proje performansı (endüstriyle ilgili doğasını dikkate almadan), özellikle yardımcı olmak için tasarlanmış bazı akıllı araçlar ya da know-how'larla iyileştirilebilir. Kendi drop-shipping işinizi Amazon'da çalıştırmak, bu zahmet içermeyen kuralın dışında değildir. Amazon'daki ürününüzün sıralamasına bir övgü söz konusuna gelince, burada temel nokta, en azından bir süre için maliyetlerinizi mümkün olduğunca düşük tutmak için gerekli olan, temel bilgilerle başa çıkmak için en iyisini yapıyor. Bu şekilde, işiniz gerçekten karlı hale geldiğinde verimliliğinizi artırdığınız zamanı ve daha fazla potansiyel oluşturan geliri. Aşağıda, size Amazon'daki ürün sıralamasını iyileştirmenize ve zaman içindeki satışların sürekli arttığına yardımcı olan en iyi özellikli araçlarımızdan ve yazılımlarımdan bazılarını göstereceğim. İşte buradalar.

Amazon'da Ürün Sıralaması için En Çok Katılılabilecek Hizmetler ve Araçlar

Envanter Laboratuvarı

En azından envanterinizde bulunan her yeni eklenen öğe için etiketlerinizi tek tek basmak için Amazon'da ürünleri listelemek için muhtemelen en yararlı hizmettir. Envanter Laboratuarı, Amazon'a gönderdiğiniz her SKY karlılığını takip etmek için de mükemmeldir. Dahası, bu hizmet aslında tam kapsamlı bir muhasebe ve muhasebe sistemi. Ancak bunun, vergi için kullanmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Bana gelince, bu hizmet, istediğim zaman istediğim ayarlamaları yapmak için şimdiki "para" gelir getirici performansım kontrol etmek için harikaydı.

Ebates

Ebates, bir nakit geri ödeme hizmetinden maksimum fayda elde etmek için bir tarayıcı uzantısı olarak gelir. Aslında, zaten çevrimiçi envanter satın almak için yeterli para ödüyorsunuz. Öyleyse niçin sana geri verilen nakit para almayı reddetmeliyiz? Ve Ebates, nakit geri dönüş özelliğini etkinleştirmesi gereken her satın alma işlemi için anında bir hatırlatma sağlamak için belirli bir tarayıcı düğmesini (aksi takdirde çubuğu) sunan kullanımı çok kullanışlıdır. Uzatmanın açık erişime açık olduğunu düşünürsek, son zamanlarda aylık nakit geri ödeme hizmeti ile kaydedilen yaklaşık 4 bin dolarlık bir şeyle övünen diğer satıcım gerçekten zor görünüyor, değil mi?

Cleer Platinum

Bir başka eklenti, birçok satıcıya Amazon'da ürün sıralamalarına yardımcı olan bir tarayıcıya. Cleer Platinum, ürünleri hızlı ve kolay bir prosedürle karşılaştırmanın korkutucu bir görevini değiştirebilen basit ve iyi çalışılan bir uzantıdır. Bu araç size bazen büyük perakendecilerin aslan payının web sayfalarında görünen belirli düğmeler sunar. Örneğin, Walmart'da satılık bir ürün gördüğünüzde, Cleer Platinum size Amazon'un kendisi ve eBay de dahil olmak üzere Web'de başka yerlerde listelenen benzer veya tamamen benzer bir teklif önerebilir. Dahası, bu tarayıcı eklentisi, Amazon'daki arama sayfasından size başka bir bonus verebilir. Satış ve sıralama kategorilerinin çoğunu kontrol edin ve kriterleri karşılayıp karşılamadığınızı ve hangi arama sonucunun kazmaya başlamanın en iyi olacağını bildiğinizden emin olun.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport