Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon.com'daki en iyi sayfalardan biri olmak nasıl?

Amazon'da en üst sırada yer alan ürünlerin perakende satışını yapmak için, arama motoru sıralama faktörlerinin nasıl çalıştığını değil, aynı zamanda bu ticaret platformunda yüksek sıralamanın ne yapılması gerektiğini de bilmeniz gerekir.

Web'de Google ve Bing gibi platformlarda arama motoru sıralamasının yükseltilmesiyle Amazon aramasındaki ürünlerinizin görünürlüğünün iyileştirilmesine ilişkin birçok yararlı tavsiyeler var.

Amazon.com'da TOP'a ulaşmak konusunun derinlemesine incelenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle bu yazı, Amazon'taki rütbenizi yükseltmeye yardımcı olan ipuçlarına adanmıştır.

Amazon, arama sıralaması, her bir ürün kategorisinde en çok satılan 100 satıcı, önceki tarama geçmişi vb. De dahil olmak üzere bir ürün sayfa sıralamasını belirlemek için görünürlük motorlarının çeşitliliğini uygular.

Bütün bu karmaşıklıkları dikkate alarak, Amazon'da nasıl sıralamayı belirlemek karmaşık görünüyor. Bununla birlikte, bir sıralama metodolojisini diğerlerinden ayırırsanız, onun gücünü gözlemleyebilirsiniz.

Peki, Amazon üzerinde nasıl sıralamak ve satışlarınızı artırmak? Bu makalede, bu soruya ve daha fazlasına kapsamlı bir yanıt bulacaksınız.

Nasıl Amazon.com üstler biri olmak için?

  • Satış rütbesi

Amazon'da en önemli sıralama faktörü bir ürünün satış sıralamasıdır. Daha yüksek satış sıralaması sayılarına sahip öğeler Amazon arama sonuçları sayfasının en üstünde yer alır. En çok satan ürünler sayısız arama sorgusu için inanılmaz sıralamaya sahipti. Bu, ürünün satış sıralaması iyileşirse, o ürünle sonuçlanan arama sorguları miktarı da arttığı anlamına gelir.

Amazon listeleme optimizasyon sürecini hızlandırmak ve arama sonuçlarında daha fazla görünürlük elde etmek isterseniz satış sıralamanızı mümkün olan en kısa sürede artırmanız gerekir.

Dönüşüm oranının iyileştirilmesine odaklanarak optimizasyon işleminize başlamanız gerekir. Hedefli trafiği ürünlerinize yönlendirmek için çeşitli reklam ve promosyonları kullanabilirsiniz. Uzun vadede Amazon aramasında marka görünürlüğünüzü artırmanıza yardımcı olacaktır.

  • Kategori

Amazon'daki ürününüzün derecesini artırmak için üst düzey kategorilere dikkat etmeniz gerekir. Nasıl çalıştığına daha yakından göz atalım.

Amazon'u ararken, üst düzey bir kategori belirleyebilir veya yalnızca mevcut tüm departmanlarda arama yapabilirsiniz. Tüm departmanlarda bir arama yapıyorsanız, sorgunuzun arama sonuçları, ilgili ürünlerin listelendiği tüm departmanlar için geri gönderilir. Arama sonuçlarını daraltmak için bazı kullanıcılar cihazlardaki sonuçları tıklatabilir. Bununla birlikte, kullanıcının aradığı en çok satan ürün, genel bir kategoriye yerleştirilir. Geniş kategori arama sonuçlarını tıklamak, kullanıcının tüm bölümler yerine bu kategoride arama yapmasını sağlar.

Ürünlerinizin arama sonuçlarında tamamen görünmez olabilmesi için öğeleriniz için en üst kategori olarak "Cihazlar" ı kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Bunun yerine, kapsamlı bir pazar araştırması yapın ve ürünlerinizi, en çok satan rakip ürünlerin listelendiği en üst kategoride listeleyin.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport