Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana Amazon satışlarını artırmak için iyi bir araç gösterebilir misin?

Başlamadan önce, karşı karşıya kalalım - ürün listelemeniz, Amazon satışlarını tek başına yaparak başarıyla artırmanız için izleyemeyecek ve yönetebilecek fazla şeyiniz var. Doğru izleme ve araştırma araç seti ile kendinize yardımcı olmazsanız, zor erişilebilir veya kesinlikle gerçekleştirilemez bir görev olacaktır. Şans eseri, şu anda piyasada bulunan çok sayıda farklı yazılım mevcut. Bu çevrimiçi yardımcıların aslan payı özgürce kullanılabilirken, en güçlü bazılarının elbette tam yağlı sürümlerini ücretli olarak sunmaları da mümkündür. Her neyse, işte Amazon satışlarınızı artırmak ve geri kalan şeyleri daha kolay hale getirmek için kanıtlanmış bir performansla üç en iyi özellikli çözümüm. 

  • Geribildirim Genius - her alıcıyı tamamen tatmin etmek için geçerli olan Amazon'daki inceleme sistemine iyi cevap verecek bir cevap olacaktır. ders, ürün listelemelerinizi aramanın altına çektiğinizde bulmak istemiyorsanız. Bu araç, sihirbaz gibi çalıştı, çünkü işime herhangi bir olumsuz etki yapmadan önce hızlı bir düzeltme için iddia edilen her olumsuz yanıt konusunda endişeliydim. Dahası, Feedback Genius'u en son alıcılara yönelik kibar bir talep yoluyla otomatik bir posta göndermek için kullanabilirsiniz; yalnızca olumlu bir geri bildirim veya inceleme isteğinde bulunmanız istenir. Ve işe yarıyor, çünkü yeterli bir müşteri memnuniyetini sağlamak her zaman oldukça etkili bir strateji olmuştur - yalnızca Amazon satışlarını artırmak için değil, muhtemelen herhangi bir ticari projeye teşvik sağlamak için de gerekenler.
  •  Jungle Scout  - kendilerini marka dışında yeni bir ürün, uyarlanabilir fiyatlandırma veya akıllı dağıtım konusunda yeni bir bakış açısı bulamayan bu satıcılar için Amazon satışlarını artırmak için en iyi çözüm haline gelebilir Gerçekten hırpalanan bir rekabet var. En azından zaman zaman kendinizi güncel tutun ve araştırma fırsatlarını asla unutmayın. Şu an Amazon'da en çok alışveriş trendleri gösteren ürünler hangileridir? Hangi nişler son zamanlarda daha kalabalık hale geldi? Halen hangi yenilikçi ürünler isteniyor ve ürün listelemenize değer mi? Jungle Scout, Amazon satışlarınızı artırmak ve en yakın pazar rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlamak için herhangi bir gizli akış akışını ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak gerçek bir niş bekçi köpeğidir.

  •  Kapsam  - Amazon satışlarınızı ürün araştırması yoluyla artırmak için başka bir mükemmel seçenek doğru yolu işlemekti. En azından şu avantajlardan bazılarını elde etmek için bu aracı denemenizi özellikle öneririm: Rakiplerinizin en iyi performansı gösteren anahtar kelimeleri ve arama ifadelerini kendi çıkarlarınız için kullanılabilir, PPC kampanyaları için oldukça iyi optimizasyon, potansiyel olarak güçlü anahtar kelimeler hakkında değerli bilgiler, Yüksek rekabet avantajı elde etmenin yolları sizin için sınırlı rekabete ve hatta daha fazlasına sahiptir. Sonuçta, risk yönetimi özelliği ve satış tahmini seçeneği ile Kapsam, Amazon'daki en yetenekli büyük zamanlı satıcılar tarafından bile tek bir mağaza olarak kullanılmaktadır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport