Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Herhangi bir iyi Amazon ABD izleme yazılımını tavsiye edebilir misiniz?

Sorunuzun normalde Amazon ABD izleme yazılımı ile alakalı olması durumunda size Android için Teslimatlar aracını gösterebilirim. Bu Amazon ABD izleme yazılımı tüm gönderilerinizi basitçe ve kolaylıkla takip edebilir. Nerede olursanız olun şu anda nerede olursanız olun - tek ihtiyacınız olan şey teslimat kimliğini girmek ve nakliye sürecini ve gerçek yerini kontrol etmektir.

Teslim Amazon ABD izleme aracının en güçlü yanları arasında, en çok keyif aldığım aşağıdaki temel faydaları vurgulamak isterim:

  •  İz  - Amazon'un lojistik ortakları arasında iseniz, paketi varsayılan olarak Google Haritalar yardımıyla izleyebilirsiniz.
  •  Senkronizasyon - servisi işlevi birden fazla aygıta çalışmaya zorlandığımda bana çok yardımcı oldu. 
  •  Arka plan bildirimleri  - Gönderileri her zaman açık tutmaya gerek yoktur. Sevkıyat durumunun her değiştiğinde bir bildirim almak için harika bir seçenek var.
  •  Optimizasyon  - Bu araç, tabletler için iyi optimize edildi. Ben de akıllı telefonumda denedim - ve onunla hiç problem yaşamadım, tam fonksiyonlu bir dizi işlevden hoşlandım - sanki onu masaüstü bilgisayarımda çalıştırıyormuşum gibi.
  •  Widget  - Uygulamanızın açılmasına gerek kalmadan, ana ekranımda yalnızca widget eklemek için güzel ve çok kullanışlıydı.

Bu özellikler benim için özgür bir kullanıcı için çok yararlı görünüyordu. Gerçeği söylemek gerekirse, pro sürümünü denemek için bir fırsatım olmadı. İnsanlar, bunu satın alırsanız, yalnızca ekstra işlevler kazanmakla kalmaz, aynı zamanda bu can sıkıcı reklamları bir kerede ve herkes için kurtardığını söylüyorlar. Aynı zamanda, satın aldığınızda mevcut bazı ek özelleştirme seçenekleri de olacaktır.

Ve yine ilgileniyorsanız, Deliveries Pro ile gelen temel işlevler şunlardır (tabii ki, yazılım geliştiricisine göre):

  • Hem Amazon'da hem de eBay'de birden çok hesapla çalışan gelişmiş senkronizasyon seçenekleri.
  • Tam modlu kurulum ve reklamsız sürüm.
  • Açık erişimde farklı özelleştirilmiş uygulama temaları mevcuttur.
  • Ücretli sürümle desteklenen biraz daha dil.
  • Ve diğer birçok kolaylık ayarları.

Amazon Amazon ve eBay'deki bazı satış hesaplarımı senkronize etmek istediğimde, Delivery Amazon ABD izleme uygulaması benim için gerçekten yararlı olduğu kanıtlandı. Tam yağlı ücretli versiyonun gerçekten bu kadar yararlı olup olmadığını bilmiyorum, ama eminim ki ücretsiz sürümleri, bir kerede ve hepsinden çok, birden fazla gönderiyi izlemeyle ilgili tüm karmaşaları unutmam için kanıtladı.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport