Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En iyi Amazon anahtar kelime aramalarını basit yazılım araçlarını kullanarak görebilir miyim?

Online arama sıralamasındaki dünyanın temelde anahtar kelime araştırması etrafında dönmesi ve doğru seçimi olduğunu söylemeye gerek yok. Bir anahtar kelime stratejisi çalıştırmak için hangi yerin olması gerektiği önemli değil; büyük arama motorları (Google'ın kendisi, Yahoo, Bing, vb. Gibi) aracılığıyla geleneksel çevrimiçi arama veya daha kesin bir şekilde hedeflenmemiş ancak anahtar kelimeler üzerinde tırmanmaya yönelik geniş bir anahtar kelime stratejisi olabilir Amazon veya eBay gibi popüler alışveriş yerlerinin üstü. Standart çevrimiçi arama ve herhangi bir e-ticaret veya damla nakliye işi arasındaki tek fark, bu tür araştırmaların daha niş hedefli ve rekabet odaklı olması gerektiğidir. Aşağıda size en iyi Amazon aramalarını bir anahtar kelime ile saptamanın iki basit yolunu göstereceğim. Öyleyse, bu kadar değerli bir rekabet anlayışını kendi avantajlarınız için kullanabilmek için ya özel hazırlanmış bir platform (Anahtar Kelime Müfettişi) ya da hizmetinizde canlı bir klasik olarak her zaman olduğu gibi ücretsiz olarak çalışmayı öneririm. 

Anahtar Kelime Müfettişi

Anahtar Kelime Müfettiş herhangi bir ürün veya kategori listesi için en iyi Amazon anahtar kelime aramaları anlamanıza yardımcı olabilir özel bir online platformdur. Bu platform, Trending Keyword Search olarak bilinen eşsiz özelliği ile de kullanışlıdır. Sık sık bir hızlı kontrol programını çalıştırmanıza ve son zamanlarda Amazon aramalarının tepesinde tırmanan her yeni anahtar kelimeyle güncel kalmanıza izin verebilir. Dahası, Anahtar Kelime İncelemecisi, orada daha geniş çapta olası çevrimiçi pozlamayı elde etmek için ürün listelemelerinizi mükemmel şekilde optimize etmeniz gerekiyorsa, oldukça iyi performans gösteren iki diğer son derece sıcak seçeneği (Indexation Tester ve Tersine ASIN olarak bilinir) vardır. Bu anahtar kelime araştırma platformu ile ilgili tek kötü şey ne yazık ki, hiçbir ücretsiz sürümü vardır olmasıdır. Aylık abonelik için gitmeyeceğiniz veya yanınıza almayacağınıza karar vermeniz için yalnızca bir deneme kaldı.


Google Anahtar Kelime Planlayıcı

Başta söylediğim gibi, ölçekte alınan anahtar kelime araştırması, benzerlik göstermekte, orijinal Google aramaları için sayfalar veya e-ticaret veya damla nakliye işi için ürün listelemelerinde çalışma. Yani, bir bakıma, dünyanın arama devi tarafından eski haline getirilmiş iyi Anahtar Kelime Planlamacımız son yıllarda özellikle popülerlik kaybına uğradı. Farklı e-ticaret platformlarından oluşan muazzam kitlelere ve özellikle ihtiyaçlarına ve hedeflerine göre uyarlanmış ilgili araçlar ile Google'ın orijinal çerçevesi (Google AdWords) eski gücünü tamamen korudu. Yani, Anahtar Kelime Planlayıcı, varsayılan olarak AdWords'e dahil edilmiş çok çeşitli diğer (ve her zaman ücretsiz!) Özelliklerde yalnızca tek bir araçtır demektir. Ve sadece hala güçlü bir reklamcılık çerçevesi olarak değil, aynı zamanda ana anahtar kelimeler ve ilgili uzun kuyruk anahtar cümleleri ile Amazon aramalarını bulmak için hala çok kullanışlı.

Sonuçta, karşı karşıya kalalım - Çevremizdeki şeyler sürekli değişiyor. Ancak, hepimizin sadece yeni araç setleri, yazılım araçları veya yeni tasarlanmış çözümler aramamız gerektiği anlamına gelmiyor. Evet, bazen harika ama şahsen hala, Google Anahtar Kelime Planlayıcı'nın hâlâ oyunda olduğunu düşünüyorum; en azından, en popüler üst Amazon ürün aramalarında doğru anahtar kelimelerle güncellenmiş kalmanın çok kapsamlı bir görevi değil.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport