Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Javascript'le Veri Kazıma

 CSS ve HTML gibi, JavaScript de yardımcı olur   verileri silmek için yardımcı olur birkaç dakikanızı ayırarak düzenli olarak programcılar ve geliştiriciler için yararlı bilgiler sağlar. Sitelerin ve blogların çoğunda JavaScript kullanılır. JavaScript motorları, yazılım ve çerçeveleri kazıma ve farklı özelliklere sahip çok sayıda web içine yerleştirilmiştir. En ünlü çerçeveler aşağıda tartışılmıştır.

1. Kimono Labs:

Kimono Labs'dan faydalanabilmek için hem C ++ hem de JavaScript öğreneceksiniz. Programcılara ve geliştiricilere uygun, ünlü  web hurda  uygulamasıdır. Kimono birçok özelliği destekliyor ve verilerimizi karıştırmadan saklıyor. Kimono Labs, kurulum ve aktive edildiğinde birkaç dakika içinde verilerinizi kazıyarak doğru sonuçlar elde edebilir. CSV ve JSON formatlarındaki bilgileri indirecek ve kaliteli web sayfaları oluşturmak ve depolamak için API'ları kullanacaktır. Kimono oldukça hızlı çalışır ve verileri alışveriş sitelerinden sıyırabilir ve RSS, rahatça beslenir.

2. JSON Çerçeve:

JSON Çerçevesi ile, JSON ve CSV dosyalarından veri ayıklayabilirsiniz. Aynı zamanda, HTML belgelerindeki ve PDF dosyalarındaki bilgileri kolayca sıyırır. Ayrıca, farklı web sayfalarında gezinmek için bu JavaScript çerçevesini kullanabilirsiniz. Görevini hızlı bir hızda ve büyük bir doğrulukla yerine getirir, zaman ve enerjinizi bir ölçüde tasarruf sağlar.

3. Screen Scraper:

Screen Scraper ile hassas veri çıkarımı da dahil olmak üzere çeşitli zor görevleri sadece üç dakika süreyle halledebilirsiniz. Şimdiye kadarki en iyi ve en kapsamlı JavaScript çerçevelerinden biridir. Ekran kazıyıcı yalnızca, harika programlama becerilerine, JavaScript, Python ve C ++ hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunuzda kullanılabilir. Buna ek olarak, bu çerçeveden yararlanabilmek için XML ve HTML hakkında temel bilgilere sahip olmanız gerekir. HTML belgelerindeki bilgileri silmenizi sağlar ve bu hizmeti Citrix veya başka bir benzer platformla test edebilirsiniz. İndirilen ve kurulduktan sonra, Screen Scraper aynı anda bir takım görevleri üstlenecektir. Hem küçük hem de orta ölçekli işletmeler için uygundur. Bu çerçeveyi daha iyi bir şekilde kullanmak için temel kodlama becerilerine sahip olmanız yeterlidir.

4. Uipath:

Bu JavaScript çerçevesi, farklı otomasyon yazılımları geliştirme konusunda uzmanlaşmış ve işletmeler ve webmasterlar için uygundur. Uipath, kodlayıcılar tarafından da kullanılmaktadır ve JavaScript dışındaki herhangi bir programlama dilini öğrenmenizi gerektirmez. Onun ayırıcı özelliklerinden bazıları, sayfa gezinme, PDF dosyalarını kazıma ve flaş yoluyla kazma. Sadece sihirbazı açmanız ve sıyırmak istediğiniz bilgileri vurgulamanız yeterlidir. Uipath, gereksinimlerinize ve beklentilerinize dayalı verileri çıkaracaktır. İstediğimiz kadar bu kazıma çerçevesine birçok web sayfası ekleyebiliriz.

5. Import.io:

Istediğiniz web sayfalarından bilgi kazımaya yardımcı ücretsiz bir masaüstü uygulamasıdır. Import.io, işletmeler, programcılar ve programcılar dışındaki kişiler için uygun kapsamlı bir JavaScript çerçevesidir. Sadece bir  veri kazımması  değil aynı zamanda üç dakika içinde iki bin web sayfasına sıyrılabilir bir tarayıcıdır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport