Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt'dan Programcılar İçin İnternet Kazıma Uzantıları

Web sitelerini Python ile kazıyorsanız şans zaten httplib'i denemiş olmanız ve urllib istekleri. Selenyum, farklı web sayfalarını sıyırmak için botlar kullanan kapsamlı bir Python çerçevesidir. Tüm bu hizmetler güvenilir sonuçlar vermez; Bu nedenle, çalışmalarınızı tamamlamak için aşağıdaki uzantıları denemelisiniz:

1. Data Scraper:

Popüler bir Chrome uzantısıdır; Veri Kazıyıcı, hem temel hem de gelişmiş web sayfalarındaki verileri silmelidir. Programcılar ve kodlayıcılar çok sayıda dinamik siteyi, sosyal medya web sitelerini, seyahat portallarını ve haber merkezlerini hedefleyebilir. Veriler toplanır ve talimatlarınıza göre kazılır ve sonuçlar CSV, JSON ve XLS formatlarında kaydedilir. Ayrıca, kısmen veya bütün web sitesini listeler veya tablolar halinde indirebilirsiniz. Data Scraper yalnızca programcılar için değil, aynı zamanda programcı olmayan öğrenciler, serbest çalışanlar ve akademisyenler için de uygundur. Bir sürü sıyırma görevini aynı anda gerçekleştirir ve zaman ve enerjiden tasarruf sağlar.

2. Web Kazıyıcı:

Başka bir Chrome eklentisidir; Web Kazıyıcı, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve sitemapları rahatça oluşturmamızı sağlar. Bu uzantı ile, farklı web sayfalarında gezinebilir ve kısmen veya tamamen site sıyırabilir. Web Kazıyıcı hem ücretsiz hem de ücretli sürümlerden geliyor ve programcılar, web yöneticileri ve yeni başlayanlar için uygundur. Verilerinizi kazıymak yalnızca birkaç saniye alır ve sabit sürücünüze indirir.

3. Kazıyıcı:

Bu, en ünlü Firefox eklentilerinden biridir; kazıyıcı bir Firefox eklentisidir; bir Firefox eklentisidir ve bu Firefox eklentilerinden biridir. güvenilir ve güçlü ekran kazıyıcı ve veri madenciliği hizmeti sunan, kullanıcı dostu bir arayüze ve çevrimiçi tablolardan ve listelerden veri ayıklar.Veri daha sonra okunabilir ve ölçeklenebilir formatlara dönüştürülür.Bu servis programcılar için uygundur ve XPath ve JQuery: Verileri Google Docs, XSL ve JSON dosyalarına kopyalayabilir veya dışa aktarabiliriz .. Scraper'ın arabirimi ve özellikleri Import.io'ya benzerdir.

4. Octoparse:

Chrome uzantısı ve en güçlü  web hurda  hizmetlerinden biridir.Statik ve dinamik siteleri çerezler, JavaScript, yönlendirmeler ve AJAX ile işler. Octoparse bugüne kadar iki milyondan fazla web sayfasını sıyırır. Birden fazla görev oluşturabilir ve Octoparse hepsini aynı anda idare edecek, zamanınızı ve enerji. Tüm bilgiler çevrimiçi olarak görünür; birkaç tıklama ile istediğiniz dosyaları sabit diskinize indirebilirsiniz.

5. ParseHub:

Kurumsal ve programcılar için uygundur; Parsehub sadece bir Firefox eklentisi değil aynı zamanda harika bir web kazıma ve tarama aracıdır. ParseHub AJAX teknolojisini kullanıyor ve yönlendirme ve çerezlerle siteleri sıyırıyor. Farklı web belgelerini birkaç dakika içinde ilgili bilgilere okuyabilir ve değiştirebilir. ParseHub indirildikten ve etkinleştirildiğinde, aynı anda birden fazla  veri kazıma  görevi gerçekleştirebilir. Masaüstü uygulaması Mac OS X, Linux ve Windows kullanıcıları için uygundur. Ücretsiz sürümü, on beş sıyırma projesini üstlenir ve ücretli plan, bir seferde 50'den fazla projeyi ele almamızı sağlar.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport