Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Verileri Google Sonuçlarından Kazıma - Semalt Expert

Birçok web yöneticisi, programcısı ve geliştiricisi, Google'ı yararlı bilgiler edinmek için kazımaktadır. İstenen web sayfalarını çıkarır ve verileri CSV ve JSON formatlarına aktarırlar. Son aylarda birçok  kazıma aleti  tanıtılmıştı, ancak en ünlü olanlar aşağıda belirtilmiştir.

1. Import.io:

Binlerce Google bağlantısını yalnızca on dakika içinde sıyırmak yararlı bir hizmettir. Import.io ile, kendi veri setlerinizi oluşturabilir ve verileri CSV ve JSON dosyalarına verebilirsiniz. Bu araç, herhangi bir kod yazmak zorunda değilsiniz ve görevini yerine getirmek için 1000'den fazla API'ına sahip. En iyi makine öğrenme teknolojisi ile bilinir ve arzunuza göre veri alır. Bu ücretsiz uygulama şu an Mac OS X, Windows ve Linux kullanıcıları için mevcuttur. Import.io yalnızca  web kazıyıcı  değil aynı zamanda bir veri çıkarıcı ve tarayıcıdır.

2. Webhose.io:

Webhose.io ile, gerçek zamanlı verilere doğrudan erişebilir ve binlerce Google bağlantısını birkaç dakika içinde tarayabilirsiniz. Webhose, makine öğrenme teknolojisi ile en iyi bilinir ve verilerinizi 120'den fazla dile dönüştürebilir..Ayrıca, sonuçları JSON, RSS ve XML gibi formatlarda kaydeder. Programcılar ve işadamları, Webhose.io'yu farklı haber kanallarını sıyırıp portalları gezdirir ve verileri doğrudan sabit disklerine indirirler.

3. CloudScrape:

Dexi.io olarak da bilinen CloudScrape, Google'ı birkaç dakika içinde sıyırmak için kullanılan kapsamlı bir hizmettir. İşletmeler için uygundur ve esas olarak dinamik web sitelerini hedef alır.  Spam gönderenler  farklı sitelerin web içeriğini kopyalamak için bu hizmeti kullanıyor. Tarayıcı tabanlı bir düzenleyici sağlar ve web sayfalarınızı taramak ve gerçek zamanlı olarak bilgi ayıklamak için botlar kullanır. Çıkarılan verileri kolayca Google Drive veya Box.net'e kaydedebilir veya JSON ve CSV olarak dışa aktarabilirsiniz.

4. Scrapinghub:

Eğer 1000'den fazla Google bağlantısını beş ila on dakika içinde kazıyacaksanız, Scrapinghub sizin için doğru araçtır. Bulut tabanlı bir veri çıkarıcı ve birçok özellik ve özellik içeren içerik araştırma programıdır. Scrapinghub esas olarak bilgisayar korsanları tarafından değerli web içeriği getirmek için kullanılır ve çalışmalarınızı rahatça halletmek için akıllı bir proxy rotasyona sahiptir.

5. Görsel Kazıyıcı:

Görsel Sıyırıcı ile kolayca iki binden fazla Google bağlantısını birkaç saniyede hedefleyebilir ve kazıyabilirsiniz. En şaşırtıcı ve meşhur  web kazıma  ve veri çıkarma programlarından biridir. Veriler, SQL, JSON, XML ve CSV gibi formatlara aktarılabilir. Basit bir işaret ve tıklama arayüzü ile web içeriğini kolayca toplayabilir, izleyebilir ve ayıklayabilirsiniz. Kullanıcılarının güvenliğini sağlamak için Google, birtakım stratejiler uyguladı ve sizden captcha'yı düzenli olarak eklemenizi rica etti. Arama motorlarına yirmi istek gönderirseniz, captcha düzgün takılmazsa bazıları hemen reddedilecektir. Google, kullanıcıların arama motoru bağlantılarını silmelerini önlemeyi amaçlıyor, ancak yukarıdaki araçlar yaygın olarak web sitelerinden ve bloglardan veri çıkarmak için kullanılmaktadır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport