Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt'a Göre İşiniz İçin Güçlü Web Sitesi Çıkarma Programları

İster işletme, araştırma veya iş için veri kullanmanız gerekip gerekmeyebilir, Netscape Navigator veya Internet Explorer'da sayfaların yüklenmesini beklemekten daha kötü bir şey yoktur. İnternet'te gezinirken, yavaş bağlantıyla ilgili sorunlarla karşı karşıya kalabilir ve ihtiyacınız olan verilerin çoğunu kaybedebilirsiniz. Binlerce sayfa ağır bir web sitesi veya blog izliyorsanız, o sayfaların düzgün şekilde açılabilmesi için farenizi birkaç kez tıklamanız gerekir. Neyse ki, özel web çıkarıcı programları, favori sitelerinizi sorunsuz bir şekilde yüklemenizi sağlar. Bir web çıkarıcı aslında araştırmacılara, gazetecilere, öğrencilere, iş adamlarına ve pazarlamacılara veriyi rahatça ayıklayıp farklı web sayfalarını yüksek hızda görüntülemelerine yardımcı olan belirli bir programdır. Burada en güvenilir araçlardan bazıları açıklanmıştır.

 1. SurfOffline: 

SurfOffline, internetteki en iyi ve en ünlü web çıkarıcılardan biridir. Bu araçla, kaç öğe indirmek istediğinize karar verebilirsiniz ve ayıklanacak sayfa sayısıyla ilgili bir sınır yoktur. Ayrıca, verileri indirmek için web sitenizde FTP'ye ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu araç Windows, Vista, XP ve benzeri diğer işletim sistemleriyle uyumludur.

 2. Web sitesi çıkarma aracı: 

En havalı ve yaygın olarak bilinen web çıkarma programlarından biridir..Web sitesi eXtractor, hem programcılar hem de programcılar için iyi değildir ve çevrimiçi araştırmanızı kolay ve hızlı hale getirir. Bu güçlü aracı kullanarak web sitesinin tamamını veya bir bölümünü indirebilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü ve kontrol paneli sayesinde, herhangi bir veriyi daha iyi bir şekilde yapılandırmanıza ve düzenlemenize yardımcı olur. Web sitesi eXtractor tüm Windows sürümleri ve iPhone cihazları ile uyumludur.

 3. SiteSucker: 

Sitesucker esas olarak web sitesini indirmeye yardımcı olan ve internet bağlantınızı değiştiren bir Mac programıdır. Çevrimdışı kullanımlar için istenen sayfaları, resimleri, stil sayfalarını ve PDF'leri sabit sürücünüzde kolayca kopyalayabilir. URL'yi SiteSucker arabirimine girmeniz yeterlidir ve otomatik olarak istenen verileri indirecektir. Bu program Mac OS X 10.11 gerektirir ve SiteSucker web sitesinden indirilebilir.

 4. Grab-a-Site: 

Grab-a-Site, en güçlü ve kapsamlı  web çıkarma aracından  biridir. Çevrimdışı ve çevrimiçi çalışır ve grafik, sayfa, ses dosyaları ve videolar gibi destekleyici dosyalarla birlikte bir web sitesinin kopyalarını birden çok kez oluşturabilir. Bu araç ayrıca farklı sitelerdeki dosyaları aynı anda alabilir, böylece çok fazla zaman ve enerji tasarrufu sağlanır. ASP, PHP, Cold Fusion ve JR dilleriyle uyumludur ve statik HTML'ye dönüştürebilir. Bu ücretsiz program Windows 7, Vista, XP, Windows Me ve Win98'de çalışır.

 5. WebWhacker 5: 

Blue Squirrel'in en yeni tarayıcısına WebWhacker 5 denir. Tüm siteyi çevrimdışı kullanıcılar için sabit diskinize kopyalayabilir ve eğitim görevi görür öğretmenler ve öğrenciler için site. Kurmak kolaydır ve verilerinizi kalite için düzenli olarak izler, ihtiyaçlarınıza göre düzenlemekte ve güncellemektedir. Ayrıca, WebWhacker sitenizin dizin yapılarını çoğaltabilir ve Vista, XP ve Windows 7 ile uyumludur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport