Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert, A1 Web Sitesi URL Kazıyıcıyı Belirtti

Kazıma web siteleri, web sitesi bilgilerini bir yerel depolama sürücüsüne toplamayı ya da toplamanızı içerir. Bir sitedeki verileri sıyırmak ve A1 web sitesi URL kazıyıcı kullanarak yerel bir konumda kaydetmek mümkündür. Yapısal bir veri saklama çıktısı oluşturmak için bir web sitesi bilgisinin farklı öğelerini karıştırıp bir araya getirebilirsiniz. Ayrıca, verileri silmek ve CSV ile SQL dosyaları üretmek için URL'leri filtreleyebilirsiniz. Bu bilgileri bir yerel sürücüye verebilir veya SQL veritabanları gibi bir veritabanında depolayabilirsiniz.

Bu SEO kılavuz web sitesi URL kazıyıcı başarıyla kullanarak önemli ipuçları vardır.

Başlamak için, A1 web sitesi URL kazıyıcı aracını indirip yüklemeniz gerekir. Bu yazılım, Windows 10/8/7 / Vista / XP / 2008/2003 gibi MacOS / OS X - Yosemite veya daha yeni Mac OS sistemleri gibi Windows işletim sisteminde çalışır. Bu araç:

  • Sadece 6.09MB bir indirme dosya boyutu var.
  • Sürüm 8.x'in abone ücreti olması gerekmez.
  • Verimliliğini değerlendirmek için 30 günlük bir tam işlevsel deneme süresi vardır.
  • Fiyatlandırma: Ücretsiz sürüm için 0 $ ve profesyonel sürüm için 49 $.
  • Satın almadan önce ve sonra ücretsiz bir ürün desteği var.

A1 web sitesi URL'si kazıyıcı ile harika bir özellik, bu satın alma işlemi tüm 8.x sürümlerini kapsamaktadır. Dahası, insanlar birinci periyodun bitiminden önce serbest bırakıldıklarında 9.x sürümüne geçebilirler.

Bir web sitesiyle web sitesi bilgilerini çıkarma URL kazıyıcı

Bir kazıyıcı çevrimiçi olarak birçok avantajlı görevi yerine getirebilir. Bu işlevler, seyahat siteleri, oteller, stoklar ve hava durumu tırnakları gibi kaynaklardan kazıma ve veri toplama konularını içerir. İnsanlar, çeşitli veri analizi algoritmaları ve araçları için kazınmış web sitesi verilerini de entegre edebilir. İnsanlar başka bir web sitesinden envanter öğeleri alabilir ve bunları yerel veritabanınızla uyumlu bir biçimde kaydedebilir.

Web sitesi tarayıcıları

Bir web sitesi URL kazıyıcı standart bir web örümcekidir. Tarama yaparken, URL'leri filtrelemek gibi çok sayıda görev gerçekleştirebilir. Web sitesi yükü de dahil olmak üzere tüm önemli gereksinimlerinizi yakalayabilmeniz için tarama hızını kontrol edebilirsiniz.

Veri ayıklama

A1 sıyırıcısında istediğiniz veri tipiyle eşleşebilen çok sayıda düzenli ifade bulunur. Verilerin düzenlenme biçimini belirlemenize yardımcı olan kullanıcı dostu araçlar da vardır. İstediğiniz bilgiler için gerekli düzenli ifadeleri oluşturabilirsiniz.

Sonuç olarak A1 web sitesi URL'si kazıyıcı istenen formatta web sitesi bilgilerini indirebilir. Verileri bir URL kazıyıcıdan dışa aktarabilmeniz için birçok format vardır. Temel olarak, CSV veya hatta SQL dosyaları gibi formlarda veri alabilirsiniz. Otomasyon yapılandırmaları mümkündür. Veri koleksiyonunuz için bir sıyırma programı oluşturabilirsiniz. 30 günlük ücretsiz denemeyle, haber siteleri gibi web sitelerinde veri kazımayı otomatikleştirmeye hazır olabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport