Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geliştiricilere Kazandıran En Faydalı Site Sıyırma Araçları - Semalt'a Kısa Bir Bakış

Web sürünmeyi günümüzde farklı alanlarda yaygın olarak kullanmaktadır. Bu karmaşık bir süreçtir ve çok zaman ve çaba gerektirir. Bununla birlikte, farklı web tarama araçları tüm tarama sürecini basitleştirebilir ve otomatikleştirebilir, böylece verilere erişimi kolaylaşır ve organize olur. Şimdiye kadar bulunan en güçlü ve kullanışlı web gezgini araçlarının listesini inceleyelim. Aşağıda açıklanan tüm araçlar, geliştiriciler ve programcılar için oldukça yararlıdır.

 1. Scrapinghub: 

Scrapinghub bulut tabanlı bir veri çıkarma ve web sürünme aracıdır. Yüzlerce ila binlerce geliştiricinin değerli bilgiyi sorunsuzca almasına yardımcı olur. Bu program akıllı ve şaşırtıcı bir proxy rotator Crawlera kullanır. Bot atlama önlemini atlatmayı destekler ve saniyeler içinde botla korunan web sitelerini tarar. Üstelik, proxy yönetimine ihtiyaç duymadan farklı IP adreslerinden ve çeşitli yerlerden sitenizi dizine eklemenize izin verir, şükürler olsun ki bu araç anında yapılması için kapsamlı bir HTTP API seçeneği ile gelir.

 2. Dexi.io: 

Tarayıcı tabanlı web tarayıcısı olan Dexi.io, basit ve gelişmiş siteler. Üç ana seçenek sunar: Çıkarıcı, Paletli ve Borular..Dexi.io, geliştiriciler için en iyi ve şaşırtıcı web kazıma veya web tarama programlarından biridir. Ayıklanan verileri kendi makinenize / sabit diskinize kaydedebilir veya arşivlenmeden önce iki ila üç hafta boyunca Dexi.io'nun sunucusunda barındırılmasını sağlayabilirsiniz.

 3. Webhose.io: 

Webhose.io, geliştiricilere ve web yöneticilerine gerçek zamanlı verileri almalarını sağlar ve videolar, resimler de dahil olmak üzere neredeyse tüm içeriği tarar ve metin. Dosyalarınızı daha fazla ayıklayabilir ve dosyalarınızı herhangi bir sorun yaşamadan kaydetmek için JSON, RSS ve XML gibi geniş kaynak dizisini kullanabilirsiniz. Üstelik, bu araç geçmiş verilerine Arşiv bölümünden erişmenize yardımcı olur; bu da önümüzdeki birkaç ay boyunca hiçbir şeyi kaybetmemeniz anlamına gelir. Seksenden fazla dili destekliyor.

 4. İthalat. Io: 

Geliştiriciler, özel veri kümelerini oluşturabilir veya Import.io dosyasını kullanarak belirli web sayfalarından CSV'ye veri içe aktarabilir. En iyi ve en kullanışlı web tarama veya veri çıkarma araçlarından biridir. Saniye içinde 100+ sayfa ayıklayabilir ve programlanabilir olarak Import.io'yu kontrol edebilen ve iyi organize edilmiş verilere erişmenizi sağlayan esnek ve güçlü API'sı ile bilinir. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için bu program Mac OS X, Linux ve Windows için ücretsiz uygulamalar sunar ve verileri metin ve resim formatlarında indirmenize izin verir.

 5. 80legs: 

Profesyonel bir geliştiriciyseniz ve aktif olarak güçlü bir web tarama programı arıyorsanız, 80pcs denemelisiniz. Çok miktarda veri getiren ve hiçbir zaman yüksek performanslı web tarama malzemeleri sağlayan kullanışlı bir araçtır. Üstelik, 80legs hızla çalışır ve birkaç saniyede siteleri veya blogları tarayabilir. Bu, haber ve sosyal medya sitelerinin, RSS ve Atom yayınının ve özel seyahat bloglarının tümünün veya kısmen verilerini almanıza olanak tanır. Ayrıca, iyi organize edilmiş ve iyi yapılandırılmış verilerinizi JSON dosyalarında veya Google Dokümanlar'da kaydedebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport