Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Web Sitelerini Kazılamak İçin En İyi Web Paletçileri Araçlarını Tanıtıyor

Web sürünerek, çoğunlukla web kazıma olarak kabul edilir, otomatik betik veya program net yeni ve mevcut verileri hedefleyerek metodlara ve kapsamlı bir şekilde tarama yapar. Çoğu zaman, ihtiyacımız olan bilgi bir blog veya web sitesinde sıkıştı. Bazı siteler, verileri yapılandırılmış, organize ve temiz biçimde sunma çabalarına rağmen, birçoğu bunu başaramamaktadır. Bir çevrimiçi iş için tarama, işleme, kazıma ve temizleme verileri gereklidir. Birden fazla kaynaktan bilgi toplamanız ve ticari amaçlı olarak tescilli veritabanlarına kaydetmeniz gerekir. Er ya da geç, bir sitenin verilerini almak için çeşitli programlara, çerçevelere ve yazılıma erişmek için çevrimiçi forumları ve toplulukları gezmek zorunda kalacaksınız.

Cyotek WebCopy:

Cyotek WebCopy internetteki en iyi web kazıyıcılardan ve tarayıcılardan biridir. Web tabanlı, kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir ve birden çok taramayı takip etmemizi kolaylaştırır. Dahası, bu program genişletilebilir ve çoklu arka uç veritabanları ile birlikte gelir. Ayrıca, mesaj kuyrukları desteği ve kullanışlı özellikleri ile bilinir. Program, başarısız olan web sayfalarını kolayca deneyebilir, yaşlara göre web sitelerini veya blog'ları tarayabilir ve sizin için çeşitli görevleri yerine getirir. Cyotek WebCopy, çalışmalarınızı tamamlamak için iki veya üç tıklama yapmanız yeterlidir ve verilerinizi kolayca tarayabilirsiniz. Bu aracı, aynı anda birden fazla tarayıcıyla çalışan dağıtılmış biçimlerinde kullanabilirsiniz. Apache 2 tarafından lisanslanmıştır ve GitHub tarafından geliştirilmiştir..


HTTrack:

HTTrack, Güzel Çorba adlı ünlü ve çok yönlü HTML ayrıştırma kitaplığının etrafında inşa edilmiş ünlü bir tarama kütüphanesi. Web taramanızın oldukça basit ve benzersiz olması gerektiğini düşünüyorsanız, mümkün olan en kısa sürede bu programı denemelisiniz. Tarama işlemini daha kolay ve basit hale getirecektir. Yapmanız gereken tek şey birkaç kutuyu tıklamak ve arzuların URL'lerini girmektir. HTTrack, MIT lisansıyla lisanslıdır.

Octoparse:

Octoparse, web geliştiricilerinin aktif topluluğu tarafından desteklenen ve işletmenizi rahatça kurmanıza yardımcı olan güçlü bir  web kazıma aracıdır . Dahası, her türlü veriyi dışa aktarabilir, toplama ve CSV ve JSON gibi birden çok formatta kaydedebilir. Ayrıca, çerezleri işleme, kullanıcı aracısı şifrelemeleri ve kısıtlı tarayıcılarla ilgili görevler için yerleşik veya varsayılan uzantılara sahiptir. Octoparse, kişisel eklentilerinizi oluşturmak için API'larına erişim sunar.

Getleft:

Kodlama sorunları nedeniyle bu programlardan memnun değilseniz, Cola, Demiurge, Feedparser, Lassie, RoboBrowser ve benzeri araçları deneyebilirsiniz. Herhangi bir şekilde, Getleft birçok seçenek ve özelliklere sahip başka bir güçlü araçtır. Kullanarak, PHP ve HTML kodlarının uzmanı olmanız gerekmez. Bu araç, web tarama işleminizi diğer geleneksel programlardan daha kolay ve hızlı hale getirecektir. Tarayıcıda doğru çalışır ve küçük boyutlu XPath'ler üretir ve URL'leri doğru taramasını sağlamak için tanımlar. Bazen bu araç, benzer türdeki birinci sınıf programlarla entegre edilebilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport