Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Programcılar İçin Ücretsiz Web Kazıyıcıları

Şimdiye kadar üçüncü taraf sitelerinden veri çekmek zorunda kaldıysanız, resmi API'leri tercih etme şansınız var. Bununla birlikte, internette, çalışmalarınızı kolaylaştıran bazı web kazıyıcılar var ve bir programcı veya geliştirici olarak, istediğiniz kadar çok siteden veri ayıklayabilirsiniz.

1. Veri Kazıyıcı:

Veri Kazıyıcı basit ama güçlü ve kullanışlı bir web kazıma programıdır. Sadece görüntüleri ve metinleri sıyrıklamakla kalmaz aynı zamanda listeleri ve tabloları tek bir veya birden fazla sayfadan analiz eder. Ardından, bu araç XLS ve CSV dosyalarına ayıklanan verileri dönüştürür veya kaydeder. Bedelsizdir ve birçok özellik ile birlikte gelir. Bununla birlikte, programcılar ve profesyonel geliştiriciler çok sayıda özellik ile gelen ve herhangi bir kodlama gerektirmeyen ücretli sürümünü kullanmalıdır.

2. Web Kazıyıcı:

Web Kazıyıcı, Google Chrome tarayıcınızla kolayca entegre edilebilen bir Chrome uzantısıdır. Kullanıcıların, bir sitenin gezinme şeklini ve sıyırılması gereken veri türünü göstermek için site haritaları oluşturmasına olanak tanır. Programcıların ve geliştiricilerin bu uzantıyı Chrome'larına eklemeleri ve verileri çıkarmaya başlamaları yeterlidir.

3. Kazıyıcı:

Veri çıkarımı söz konusu olduğunda, geliştiriciler ve programcılar birçok zorlukla yüzleşmek zorundalar. Bununla birlikte, Scraper ile çalışmalarını her zamankinden daha hızlı ve daha kolay yapılabilir. Bu, tabloları, resimleri, listeleri ve metin biçiminde verileri ayıklayabilen, kullanımı kolay bir web kazıyıcıdır. Sağ üstteki menüden Kazıma düğmesini tıklamanız ve bu aracın çalışmalarını yapmasına izin vermeniz yeterlidir.

4. Octoparse:

Octoparse güçlü seçenekler ile birlikte gelir ve internette en iyi web kazıyıcılardan biridir. Statik ve dinamik sitelerinizi AJAX, çerezler ve Javascript ile kolayca işleyebilir. Bu programı indirmeniz ve etkinleştirmeniz yeterlidir. Ayıklamak istemeyebileceğiniz içeriği de gizler ve bulut hizmeti, birkaç dakika içinde büyük miktarda veri ayıklamanızı sağlar.

5. ParseHub:

Parsehub, JavaScript, çerezler ve AJAX teknolojisi kullanan sitelerden ve bloglardan veri toplayan ünlü bir web kazıma programıdır. İlgili verileri sorunsuz okuyabilen, değerlendiren, dönüştüren ve analiz edebilen eşsiz bir makine öğrenme teknolojisi vardır.

6. Görsel Kazıyıcı:

Görsel Kazıyıcı resimler ve video dosyaları ayıklamak isteyenler için mükemmeldir. Basit bir işaret ve tıklama arayüzü ile gelen ve internetten ilgili verileri toplamak için yaygın olarak kullanılan ücretsiz bir web kazıyıcıdır. İstenen sayfalardan gerçek zamanlı veriyi alacak ve XML, CSV, SQL ve JSON biçiminde verecektir.

7. Outwit Hub:

Bu ücretsiz yazılım, pek çok özellik ile birlikte gelir ve Windows, Linux ve diğer işletim sistemlerine en uygun seçenektir. Ellibinten fazla web sayfasından verileri silmenize izin verir. Bununla birlikte, premium sürüm herhangi bir sorun olmadan 130.000'in üzerinde web sayfasını sıyırabilir.

8. Dexi.io:

CloudScrape olarak da bilinen Dexi.io, ünlü tarayıcı tabanlı bir web kazıyıcıdır. Kullanıcıların veriyi kazmasına ve işi kolayca yapmak için üç farklı tür robot sağlar. Tarama, çıkarma ve veri boruları ile ilgili görevleri yerine getirebilir.

9. Webhose.io:

Webhose.io, bize anonim web proxy sunucusu sağlayan ve mümkün olan en kısa sürede işleri tamamlayan bir ücretsiz yazılımdır. Sadece sitelerinizi kazımak değil, aynı zamanda verileri arşivlemez; bunun anlamı, yararlı bilgileri Archive klasörüne kaydedileceğinden kaybolmadan endişelenmenizin gerekmeyecek olmasıdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport