Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İnternette Yedi Popüler İnternet Kazıma Programı - Semalt Uzman Görüşü

Farklı web sitelerinde ve bloglarda görüntülenen veriler yalnızca özel web kazıyıcılar. Elle kopyalayıp kullanışlı bir verileri bir Word Belgesine yapıştırabilir veya makinenize yüklenmiş bir web kazıma programı elde edebilirsiniz. Hangi yoldan seçerseniz seçin, istediğiniz metne ve görüntülere tam erişime sahip olursunuz. Web kazıma yazılımı, gereksinimlerinize göre çeşitli sitelerdeki verileri otomatik olarak yükler ve ayıklar. En iyi ve en faydalı programlardan bazıları aşağıda belirtilmiştir.

1. A1 Web Sitesi Kazıyıcı:

Bu web kazıma yazılımını kullanarak verilerinizi CSV dosyaları biçiminde kolayca kaydedebilir veya bu dosyaları ofis araçlarına veya web veritabanlarına içe aktarabilirsiniz. Bu araç, ağır web sitelerindeki görüntüleri ayıklamak ve hava, seyahat ve otel portalları üzerinde çalışmak, saniyeler içinde verilerini ayıklamak için harika bir yöntemdir.

2. Web Kazıma Kütüphanesi:

Bu, en güçlü web kazıma programlarından biridir. Bedelsizdir ve sizin için iyi yapılandırılmış ve organize edilmiş dosyalar oluşturur. En iyi yanı, farklı web uygulamalardan içerik ayıklamak ve JSON biçimi, elektronik tablolar ve Linq kodlarına dönüştürmek yardımcı olabileceğidir.

3. CatchaPage:

CatchPage hem programcılar hem de programcılar için verimli çalışıyor ve premium sürümü için çok para ödemenize gerek yok. Sarı sayfalardan, beyaz sayfalardan ve sorunsuz büyük dizinlerden veri yakalayan en güçlü web kazıma programlarından biridir.

4. Craigslist Web ve Email Extractor:

Bu web çıkartıcının ücretsiz sürümü, sosyal medya pazarlamacılar, SEO uzmanları ve büyük organizasyonlar tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Kalitesi konusunda endişelenmeden bir sürü veri alabilirsiniz. Craigslist web ve e-posta çıkarıcı hem web siteleriniz hem de e-postalarınız için faydalıdır ve saatler içinde tüm yararlı metinleri ve görüntüleri ayıklayabilirsiniz.

5. Her Yerden Çıkartın:

Geleneksel, premium web kazıma programlarından bıktınız ve aktif bir alternatif arıyorsanız, Extract Herhangi bir yer. En güçlü programlardan biridir ve miktarı ve karmaşıklığı ne olursa olsun verilerin toplanmasına, düzenlenmesine ve kaydedilmesine yardımcı olur. Bu araçla saat yerine saatler içerisinde istediğiniz verileri alabilirsiniz. Böylece zaman ve enerjiden tasarruf sağlıyor ve en doğru sonuçları veriyor.

6. Dosya E-posta ve Web Kazıyıcı:

Dosya E-posta ve Web Kazıyıcı, tüm e-posta adreslerini ve web içeriğini ayıklamanızı sağlar ve bu verileri kopyalayıp Word dosyalarınıza yapıştırabilirsiniz. Alternatif olarak, CSV dosyalarını, PDF'lerini ve XML dosyalarını kendi veritabanınıza kaydedebilir ve ihtiyaç duyduğunuzda erişebilirsiniz.

7. FMiner:

FMiner, ücretsiz bir yazılımdır ve en güçlü web kazıma, web veri çıkarma, web hasat, web sürünerek ve ekran kazıma programlarıdır. Bu araç, hem metinleri hem de resimleri ayıkladığı için birincil görsel web kazıyıcı olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca, video dosyalarından yararlı içerikler alabilir ve birkaç dakika içinde çeşitli görevleri gerçekleştirebilir. En iyi yanı, veriyi kendi bulut depolama aygıtına kaydeder veya makinenizde indirilmesini sağlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport