Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana fiyatlama için en iyi performans gösteren Amazon arama aracını gösterebilir misiniz?

Mükemmel talep edilen bir ürün olsa dahi, o kalabalık pazarı Amazon üzerinde hakim kılmak neredeyse imkansızdır. Yani, planlı bir fiyat kontrolüyle uğraşmadığınız ve rakiplerinizin yaptığı herhangi bir dalgalanma veya fiyat etiketi ayarlamasına hazır olmadığınız sürece, ürünün kendisinin ve girişinizin, kıyası kesim rekabetini kazanmanıza pek yardımcı olamayacağı anlamına gelir; örneğin bazıları için bir promosyon kampanyası yürütürken sıcak öğeler. Fiyatlandırma işlemini izlemek için kaçınılmaz olarak özel olarak hazırlanmış bir Amazon arama aracına ihtiyacınız olduğunda ve uyarılar ve bildirimlerin yanı sıra önerilerle daima güncel kalmaya ne zaman başlayacaksınız. Damla sevkıyat webshop'unuzun fiyatlandırma konusuyla baş etmesi için oldukça iyi araçlar ve çevrimiçi çerçeveler.

Satıcı Logic

Bu, her e-ticaret satıcı ve hatta dijital pazarlama uzmanları için mükemmel bir seçenektir. Amazon üzerinde kapsamlı bir fiyat analizi ve hedeflenen ürün fiyatı optimizasyonu için arama aracı olarak kullanılabilir. Basitçe söylemek gerekirse, bu araç işleri daha kolay hale getirir - doğru fiyatlandırma politikasını potansiyel olarak açılış satışları olarak göstermenize ve aynı zamanda makul derecede sağlıklı bir marjınızı korumanıza yardımcı olabilir. Satıcı Logic, ayrıca Amazon'daki şu ana fiyat stratejileri için Satın Alma Kutusu, Konum, Satış gibi en yakın rakiplerinizi yenmek için Same Price yaklaşımı için sağlam bir temel oluşturabilir.

Appeagle

Neredeyse kendi kendine çalışan bir şekilde çalışan kendi büyük zaman strateji oluşturmak için fiyat analizi için kullanabileceğiniz başka bir Amazon arama aracı. Otomatik yeniden fiyatlandırma modelleri ile kendinizi güçlendirin ve satılan fiyatlarla ilgili eleştirel bir bakış açısıyla Amazon'da oldukça rekabetçi bir manzaraya hakim olun. Appeagle ile gelen özel bir çapraz platform özelliği de var, çünkü bu araç Walmart gibi bazı diğer pazar yerlerine de eşit derecede yarar sağlayabilir.

Keepa

Keepa, yaklaşık bir düzine farklı ülkeyi kapsayan, uluslararası destekli fiyat arama ve izleme aracıdır. Diğer temel özelliklerin yanı sıra, bu Amazon arama ve izleme aracı, kullanışlı fiyat geçmişi grafikleri, fiyat düşüşü veya uyarı alarmları, tarayıcımda bulunan geniş tarihsel veriler, en son ayrıntılar için hızlıca kontrol ve fiyat raporları sağlanması yoluyla son derece yararlı görünüyordu. Fiyat trendindeki eğilimleri ve Amazon'daki en başarılı başarılı satıcılara karşı gerçekten kolay ve kullanışlı bir kıyas analizi yapıyor.

Repricer Express

Bu, bugün size göstermek istediğim son seçenek. RepricerExpress, Amazon'da arama aracı ve fiyat optimizasyon yazılımı olarak size hizmet etmek için en iyi pazarlama otomasyonunu birleştiriyor - hepsi bir arada. Geliştiriciye göre bu geniş çözüm, ürün listelemenize Satın Alma Kutusu'nda açılış yapmanıza yardımcı olmak için yalnızca en yeni verilere bahis yapıyor ve potansiyel olarak Ürün Listelemelerinizi Diğer Seçenekler Kutusu'na taşıyabiliyor. Rakiplerimin fiyat etiketlerini belirli bir miktarda yenmekten, en çok satanlar tarafından Amazon'da belirlenen en son fiyat etiketleriyle anında bir fiyat eşleşmesi yapmaktan ve rakip olarak belirli bir pazar rakibini kasıtlı olarak dışlayarak işleri kolaylaştırmaktan faydalandım.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport