Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da en çok aranan öğeleri kolayca algılayabilir miyim?

Kısa cevap evet, yapabilirsin. Ve en çok aranan öğeleri listelerinize dahil etmek ve nihayetinde tam olarak bu niş talebini karşılamak için Amazon'da bulmak zor değildir. İhtiyacınız olan Ann, rekabetçi araştırma ve Amazon'daki önemli performans ölçümlerini izleme ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan doğru araç kiti veya tek seferlik bir platforma sahip olmaktır. Ancak en iyi özelliklere sahip araştırma ve izleme araçlarının bile, orada satan tüccarların aslanın payı için halen ortaya çıkan yeni satış fırsatlarını içeren büyük bulmacanın yalnızca küçük bir parçası olduğunu söylüyorsam ne olur? Aşağıda, size Amazon'da en çok aranan ürünlerin kolayca bulunup, kaynak fikirleri, niş önerileri, ayrıca genel eğilimler ve alışveriş kalitesiyle potansiyel olarak o kalabalık pazardaki satış performansınızı etkileyebilecek makul seçenekler göstereceğim. Jungle Scout - Bu çevrimiçi araç, muhtemelen en araştırılan veri odaklı araştırmayı yürütmek için en iyi kaynaktır.

Araştırma Olanakları

Jungle Scout - Bu çevrimiçi araç muhtemelen Amazon'da en çok aranan öğelerin veri odaklı araştırmasını yürütmek için en iyi kaynaktır. Şu anda müşteri talepleri doğrultusunda hangi ürünler var? Amazon'da en çok aranan ürünler hangileridir? Popülerlik hangi nişleri kazanıyor? En yakın rakibinizden daha iyi ne yapabilirsiniz? Piyasa muhalefetçileriniz tarafından halihazırda yanlış ve yanlış kararlar alınmış mıdır, böylece asla böyle sıkışıp kalmazsınız? Halen gizli gelir kaynakları ve potansiyel olarak sıcak öğeleri satışta nasıl bulabilirim? Jungle scout niş avcısı, sana şiddet içeren satış rekabinde kalmamak ve Amazon'u yönetmek için gereken tüm cevapları verebilecek bir araçtır.

Pistte Fiyatlar tutmak

Keepa  - Amazon'daki en çok aranan ürünlerin şu anda görülen fiyatlamanın tam bir resmini elde etmek için nihai fiyat izci aracınızdır (büyük e-ticaret ve damla nakliye sektörünün endüstrisini yönlendiren birincil eğilimleri yakalamak için mevcut arşiv tarihçesi). Bu iyi performans sağlayan çevrimiçi çerçeve, fiyat karşılaştırması, fiyat düşüşü uyarıları, kullanılabilirlik bildirimleri, çok geniş kapsamlı fiyat geçmişi boşlukları ve ayrıca Amazon'taki Amazon dikkat çekmeniz gereken en yeni fırsatlarla size yardımcı olmak için çok dilli sürümlerle gelen 11 farklı ülkede destekleniyor.

Anahtar Kelimeler için Rakiplerde Spy Olarak Gidiyor

Kapsam  - yüksek performans gösteren bir anahtar kelime ve ürün araştırma aracıdır. Rakiplerinizin sıralamasında kullanılan popüler popüler anahtar kelimeler doğrultusunda Amazon'da en çok aranan öğeleri keşfetmek için kullanın ve tamamlayın. Bu araç, hem tıklama başına ödeme kampanyalarınızı en iyi performans gösteren anahtar kelimelerle optimize etmenin yanı sıra, sınırlı rekabete karşı oldukça yüksek bir kar marjı potansiyel olarak umut vadeden nişleri göstermek için de yararlıdır. Buna ek olarak, Risk Yönetimi söz konusu olduğunda Kapsam özellikle kullanışlı görünüyordu ve satış tutarlarını ve stoklarını tahmin etmek için kullanılan bu korkunç hesaplamalar veya örneğin FBA'dan sonra kâr için daha net bir beklentiniz var.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport