Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon üst düzey satıcının stratejilerini en iyi şekilde nasıl ararsınız?

Kalabalık pazarda satış yapan herkes, Amazon'un en çok satan ürünlerini, stratejilerini nasıl arayacağını ve fiyatlamayı izleyip orada kanıtlanmış bir kullanımı olan diğer akıllı planları nasıl yürüttüğünü bilmelidir. Ancak, doğru fırsatları nasıl bulabilir ve çok fazla zaman ve emek harcamadan rakiplerinizin en iyi uygulamalarını belirleyebilirsiniz? Zaten ürün listelemeleriniz ve fiyat stratejinizle optimize etmek için sizin için o kadar çok şey var ki pek çok şey var. Şans eseri, Amazon en çok satan bulguları aramak için ürün kaynak, fiyatlandırma politikası, sevkıyat şartları, müşteri geri bildirimi, anahtar kelime araştırma ve en iyi şekilde ürün tanıtımının en iyi yollarından başlayarak çevrimiçi araçlar ve yazılım eksikliği yoktur başarılı e-ticaret tüccarları. Dediğim gibi, açık erişimde farklı sayıda çevrimiçi yardımcının varlığı çok fazladır. Ancak aşağıda size en iyi özellikli üç araçımı göstereceğim. Ben kişisel olarak, Amazon satıcı fırsatlarını aramak için aşağıdaki seçenekleri kullandım - Jungle Scout, AMZ Tracker ve Kapsam - her biri kanıtlanmış etkinliğe sahip, bu yüzden aşağıda kısa bir özetini verelim. 

Jungle Scout

Amazon üst satıcı çözümleri aramak için ilk çevrimiçi araç Jungle Scout'dur. Anında Amazon'da en çok hangi ürünlerin talep edildiğini anlamak için başka bir şeyden önce denemenizi öneririm ve nişler şu anda orada satıcılar için popüler. Aslında Jungle Scout, Amazon'daki birçok başarılı tüccar tarafından "veri odaklı" ürün araştırması için en iyi araç olarak kabul edilmektedir. Bu seçenek kendisi için konuşur, kesinlikle kullanmaya değecek veya en azından ilk denemenizi yapacaktır. İşte bu çevrimiçi araç ile gelen temel faydalar: kapsamlı anahtar metrikler (hem kendi hem de rakipleriniz) için geniş veritabanı gizli imkânları ve daha az rekabetçi gelir akışını ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor, niş avcı size gerçek bir kıyasıya rekabet ortamında avantaj sağlıyor, ve başarıyla yeni bir pazara atlamak için ihtiyaç duyulan daha farklı özellikler.

AMZ Tracker

Bu araç, en başarılı ürün listelemelerinde kullanılan Amazon satıcı anahtar kelimelerini aramanız gerektiğinde en güçlü tarafını gösterir. Aynı zamanda, araştırma odaklı bu anahtar kelime aracı, aktif alışveriş yapan kişiler tarafından en sık kullanılan gerçek arama hacimleri ve uzun kuyruklu anahtar kelime istekleri hakkında daha değerli bilgilerle size yardımcı olabilir. Ayrıca, AMZ tracker, maksimum sonuçlar için ürün listeleme optimizasyonunuzla neler yapılabileceğini göstermek için in-build SEO özelliğine sahiptir.

Kapsam

Önceki anahtar kelime aracına çok benzer şekilde, Kapsam anahtar kelime araştırmalarını rekabetçi ürün analizi ile birleştirir. Diğer özellikler arasında, bu çevrimiçi yardımcı PPC kampanya optimizasyonu, yeni niş fırsatları aramak ve satış hızınızın ve FBA masraflarının büyük bir resmini görmek için gereken tüm verileri içeren etkin risk yönetimi konusunda gerçekten harika. Piyasa rakiplerinizin en iyi bulgularını bir araya getirmek için bu aracı kullanmanızı öneririm - gerçekten çalışan kendi satış stratejinizi geliştirmek için.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport