Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'daki ürün listemizi kelime aramasıyla iyileştirmek için?

Amazon ürün listeleri ve kelime araması, muhtemelen rekabet gücünüzün iki önemli alanıdır. Yani, giriş başlıklarınızın, ürün açıklamanızın ve teklifinizle ilgili madde işareti kalitesinin kalitesi - hepsi doğru anahtar kelimeler seçme ve bunların doğru kullanımı etrafında dönmektedir. Böylece, kelime arama ile doğru yol yürüdü Amazon üzerinde rakiplerine kıyasla bir avantaj elde edebilirsiniz. Ve e-ticaret odaklı anahtar kelime araştırma ve ürün listeleme optimizasyonuna atlamak için size çok iyi seçenekler göstereceğim.

Başlamadan önce, en azından aşağıdaki sorunları önlemek için bir kez daha kontrol etmenizi öneririm:

  • Listeleme başlığı, ürün açıklaması, ve madde işaretleri anahtar kelimeler ve uzun kuyruk anahtar cümleleri ile zengin değildir.
  • Belirtilen her bölüm anahtar kelimelerle aşırı derecede doyurulmuş gibi görünüyor, böylece herşey havaya uçurulur.
  • Yetersiz sayıda görüntü veya düşük kaliteli görsel içerik (ürüne yalnızca bir veya iki resim vererek hiçbir yere ulaşamayacağınıza dikkat edin - karşısına geçelim).
  • Ürün açıklamasına veya madde işareti alanına sahip bölümde kritik bilgiler eksik.

Her şeyin kendi ürün listelemelerinizle uyumlu olduğundan emin olduktan sonra, Amazon'da kelimeli arama ile bazı umut verici fırsatlar bulmanın tam zamanı. Bu şekilde, en yakın rakipler tarafından kullanılan ana hedef anahtar kelimelerin büyük bir resmini elde etmeniz gerekecek. Bununla birlikte, diğer taraftan, Amazon'un kelime araması gerçek trendlerini anlamak, canlı alışveriş yapanların yaptığı uzun istekleri en iyi şekilde değerlendirmek için gereklidir. İşte o özel anahtar kelime yazılım araçları devreye giriyor! Farklı zengin seçenek çeşitleri arasında, aşağıdaki iki çevrimiçi yardımcıyı, kanıtlanmış bir etkinlik ile önerebilirim.


  • Merhaba Kelimeler Amazon kelime arama için mükemmel bir araçtır. Ürün sayfalarınızı geliştirerek gerçek alışveriş isteklerini karşılayacak şekilde ilerlemenize yardımcı olabilir. Sonuçta - ilgili aramanın üst kısmında görüntülenir. Uyum gereken en yüksek arama hacimlerine sahip terimlerin tam olarak ne olduğunu anlamak için Satranç Kelimeleri deneyin. Bu seçeneğin özellikle e-ticaret platformları ve damla nakliye işi için özel olarak tasarlandığını unutmayın. En güçlü yanları arasında, araç aynı zamanda Amazon'da değil, Jet ve Walmart gibi diğer yerlerden en çok kullanılan cümleleri toplayan en çok kullanılan anahtar kelimeleri toplamaktadır.
  • Kapsam, Amazon'da satılan her akıllı tüccarın iyi bir arkadaşı olabilir. Dahası, bu anahtar kelime ve ürün araştırma aracı, çok değerli rekabet anlayışına ihtiyaç duyduğunuzda nihai gücünü gösterir. Basitçe söylemek gerekirse, Scope, Amazon'daki önde gelen satıcıların sıralaması için en iyi performansı gösteren anahtar kelimelerin ve arama ifadelerinin en iyisini almanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda, bu araç potansiyel olarak potansiyel olarak performans gösteren, zaman içinde dikkatinizi çekecek muhtemel popüler anahtar kelimeler hakkında makul öneriler sunan anahtar kelimeler gösterebilir. Kapsam ayrıca PPC kampanyalarını maksimum performans hızında yayınlanacak şekilde optimize etmeye olanak tanıyan benzersiz dahili bir özelliğe sahiptir. Bu yüzden, deneyin ve nişlerin mükemmel bir şekilde optimize edilmiş ürün listelemek için neler beklediğini görmekten çekinmeyin. İyi şanslar!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport