Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürünlerine yönelik anahtar kelime araştırmalarını doğru şekilde nasıl halledeceğim?

Günümüzde, Amazon İnternetteki ürün aramasının ev adı haline geldi. Ve herkes orada bir ürün basmak için özgürdür - orada yaklaşık 80 milyon aktif alışveriş yapan kişi ile ilgili tahmin edilen tek şey, ürün listelemelerinizin mümkün olduğunca çok sayıda potansiyel alıcı tarafından görüleceği. Bu büyük pazarın kendi sıralama algoritmasına sahip olduğunu göz önüne alındığında, kullanıcıların dünya üzerinde yirmi yılı aşkın süredir tanıdık geleneksel bir çevrimiçi aramayla (örneğin, Google'ın kendisi tarafından) çok benzer şekilde çalıştığını söylemeye cesaret ediyorum. ) üzerinde. Bu nedenle, burada satılan her modern e-ticaret girişimcisinin başarısının anahtarı tam olarak Amazon ürünlerine yönelik anahtar kelime araştırmasından kaynaklanmaktadır. Tabii ki, kalabalık platformda gerçek bir büyük zaman satıcısı olmak için hala güçlü bir pazarlama bileşeni gerekiyor. Önde gitmek için rekabetçi bir araştırma yaparak zamanınızı asla boşa harcamayacağınızı söylemeyin. Bununla birlikte, eminiz ki, ürün listeleme optimizasyonu, çevrimiçi arama için daha iyi bir pozlama söz konusu olduğunda yapılması gereken ilk şeydir. Aşağıda, size kısaca, Amazon ürünlerine yönelik anahtar kelime araştırmalarının nasıl yürütüleceğini göstereceğim - ve sonuç olarak arama rekabeti dışında kalmamın nedeni budur.

Tier 1: Tohum Anahtar Kelimeleri

Basitçe ana hedeflerinizi Google'ın arama çubuğuna koyan Amazon ürünleri için geniş bir anahtar kelime araştırmasıyla başlayın. Bu şekilde, insanların öğelerinizi nasıl bulacaklarını tam olarak öğreneceksiniz. Ardından, uzun kuyruklu anahtar kelimeler ve nişinizle yakından alakalı belirli ifadeler üzerine odaklanın. Aynı zamanda, damla nakliyat işini yıllardır sürdüren bazı önde gelen satıcıları gözetlemek iyi bir karar olacaktır. Burada, özel olarak tasarlanmış tüm izleme araçları ve çevrimiçi çerçeveler oyuna girdiğinde.

Tier 2: Akıllı Fikirler

Bir sonraki adımınız Amazon ürünleri için doğru anahtar kelime araştırma aracını seçmektir. Neyse ki, çok çeşitli seçenekler var, bunların çoğu açık erişime açık. Elbette, bazıları yalnızca ödenmektedir - ancak yalnızca bir kuruş ödemeden çok sayıda iyi ve güvenilir yardımcısı bulunmaktadır. Sonuçta, çok zahmetsizdir ve hangi aracı seçeceğinize karar vermek size kalmış - aslında çoğu çoğu zaman size değerli bazı rekabet önerileri sunmak için anahtar kelime arama için tasarlanmıştır.

Tier 3: Metrik Analizi

Ve işte sonunda noktaya geliyoruz. Şey, Amazon ürünlerine yönelik bir anahtar kelime araştırması yürütürken, kelimenin tam anlamıyla binlerce umut verici anahtar kelime fikiri ile boğulmuş olma ihtimaliniz yüksektir. Bu durumda, ana zorluk, hangilerinin gerçekten layık olduğunuzu ve kısa listenizde bulunmayı hak ettiğine karar vermektir. Bu şekilde, aşağıdaki önemli ölçütlere dikkatinizi çektiğinizden emin olun:

  •  Arama hacmi  - anahtar kelimenizi arama sorgusu isteğinde kaç kişinin kullandığını gösteren temel metrik .
  •  Tıklamalar  - anahtar kelimenin trafik oluşturmak ve alışveriş yapan kişilerin sıklıkla kullanmasını umduğunu gösterir.
  •  Karmaşıklık  - aksi takdirde, anahtar kelime zorluk derecesi, ürün listelemelerinize daha fazla trafik çekecek potansiyel olarak en kısa arama kalıplarını bulmak için ölçmeniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport