Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Hakkında Bilinmesi Gereken Ücretsiz Web Sitesi Kazıyıcı Araçlar

Ekran kazıma olarak da bilinir, web kazıması, Web sitelerindeki verileri ve verileri veri sayfalarında saklamak. Web kazıma, web sitelerindeki yapılandırılmamış dosyaları iyi yapılandırılmış belgeler haline getiren  veri kazıma araçlarını  kullanmayı içerir. Webin çevresinde, insanlar gibi sitelerle kolayca etkileşim kuran ücretsiz  web sitesi kazıyıcı  araçları bulunmaktadır.

Modern pazarlama endüstrisinde, web sitesi kazıyıcı araçları blogculara, web sitesi sahiplerine, pazarlamacılara ve web yöneticilerine ayrılmaz bir rol oynamaktadır.

Masaüstünüzde kolayca indirebileceğiniz ve yükleyebileceğiniz en sevdiğiniz ücretsiz web sitesi kazıyıcı yazılımın bir listesi.

Mozenda

Mozenda, web'den kolayca veri çeken, ücretsiz  web sitesi kazıma aletidir . Mozenda yazılımı, kullanıcıların web sitelerinden içeriği mutlaka kodlamadan indirebilmelerine ve ayıklamalarına olanak tanır. Bu yazılım, müşterilere masaüstünü nasıl kullanacakları ve kurulacakları konusunda tavsiyeler veren kapsamlı bir çevrimiçi destek ekibine sahiptir.

Ortak Tır / Sıyırıcı

Ortak Tarama, son kullanıcılara metin ve meta veriler çıkarma olanağı sağlayan ücretsiz üst düzey kazıyıcı yazılımlardan biridir. Ortak Tarama, yapılandırılmış veri kümeleri içeren potansiyel müşteriler de sunar.

Güzel Çorba

Güzel Çorba, XML ve HTML dillerinden zengin verileri ayıklamak için tasarlanmış ücretsiz bir web sitesi kazıyıcı araçtır. Güzel Çorba, Ubuntu sistemine kurulmuş bir Python kütüphanesi geliştirilmiş yazılımdır.

Diffbot yazılımı

Diffbot, geliştiriciler tarafından sitelerden veri çıkarmak için yaygın olarak kullanılan bir yazılımdır. Diffbot, bir siteyi bir Uygulama Programlama Arayüzü (Application Programming Interface) çevirerek çalışır..

Easy Web Extract Easy web extract, görsellere odaklanan ücretsiz bir web sitesi kazıma yazılımıdır. Yazılım, sitelerden veri çıkarmak için HTTP gönderme formunu kullanır.

Grabby

Grabby yazılımı pazarlama danışmanlarına ve geliştiricilere e-posta adreslerini kazımaya yardımcı olur. Grabby ücretsiz web sitesi kazıyıcıyı kullanmak için herhangi bir kurulum gerekli değildir.

ScraperWiki kazıyıcı

ScraperWiki, webin her yerinde ücretsiz olarak sunulan önde gelen kazıyıcı yazılımlardan biridir. Son zamanlarda, ScraperWiki şirketin adını QuickCode olarak değiştirdi.

ScrapeHero 

ScrapeHero, siteleri API haline getiren ücretsiz bir web sitesi kazıyıcı araçtır. ScrapeHero, pazarlamacılar ve blogcuların yazılımı daha verimli kullanmalarını sağlayan, kullanıcı dostu bir arayüzden oluşur.

Web İçeri Ayıklayıcı

Web kazıma söz konusu olduğunda, kullandığınız yazılım iş beceriniz hakkında daha fazla bilgi verir. Bu yazılım ücretsizdir ve özel yatırımcılara birden fazla kaynaktan veri ayıklama fırsatı sunar. Web İçerik Sökücü, kullanıcılara iki haftalık deneme sürümü ve para iadesi garantisi sunar. 

Winautomation yazılımı

Winautomation, kullanıcıların web sitesi tabanlı görevleri otomatik hale getirmesini sağlayan  web kazıma aletidir . Bu yazılım Windows işletim sistemlerinde çalışır.

Octoparse kazıyıcı alet

Octoparse web üzerinden ücretsiz olarak sunulan Windows tabanlı sıyırma yazılımlarıdır. Octoparse yapılandırılmamış verileri programlamaya gerek duymadan belgelendirilmiş dosyalara dönüştürür. Bu yazılım genellikle programlama becerisine sahip olmayan pazarlamacılar için önerilir.

Connotate

Otomatik web veri çıkarımı üzerinde çalışıyorsanız, Connotate masaüstünüze yüklenecek en iyi yazılımdır. Connotate, kullanıcılara web sitelerinde verilerin nasıl kazıma yapılacağı ile ilgili alakalı örnekler sunar.

Crawl Monster yazılımı

Arama motoru optimizasyonu projeniz için en iyi kazıma yazılımıdır. CrawlMonster, pazarlamacıların web üzerinde mevcut çeşitli verileri değerlendirmek için farklı siteleri taramasına olanak tanır.

Web kazıma, yarı yapılandırılmış ve yapılandırılmamış verileri iyi dökümante edilmiş dosyalara dönüştürmeyi içerir. Web kazıyıcı araçlar, web sitesi sahiplerine, blog yazarlarına ve pazarlama danışmanlarına hem çevrimiçi hem de çevrimdışı amaçlar için farklı ve çeşitli veri türlerini ayıklamak için izin verir. İhtiyaçlarınıza ve özelliklerine uyacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir web sitesi kazıyıcı indirin ve yükleyin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport