Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana Amazon'da nasıl daha üst sıraya yerleşebileceğinizi söyler misiniz?

Haydi karşılayalım - çevrimiçi ürün aramalarının% 50'sinden fazlası başlangıçta Amazon ile geliyor. İnternet alışverişlerinin aslanın payı için zaten sağlam bir referans noktası haline geldiğini göz önüne alarak Amazon'da ne kadar yüksek sıralamayı seçeceğiniz sorusu artık kesinlikle sıcak bir meseledir. En azından fiziksel bir mağazayı ziyaret etmeden önce belirli bir ürünün fiyatlarını kontrol etmek istediğimizde, çoğumuz Amazon'u başka herhangi bir şeyden önce ziyaret etme eğiliminde olduğu için düşünebileceğinizden daha mantıklı geliyor. Yani, soru şu: Amazon'da daha üst sıralarda yer almanın ve ürün listelemelerinden en iyi şekilde nasıl yararlanabilmeniz. Ve en kısa cevap, Amazon'da gerçekten satan bir ürün listelemeyi vitrine çıkarmak için özel olarak geliştirilen temel SEO taktiklerini kullanmayı öneriyor. Umarım bu kısa rehber, dünyadaki en büyük online perakende web sitesinde aşırı derecede rekabet ortamında karar vermeniz sırasında hayatta kalmanıza yardımcı olacaktır. Nihai olarak, nişinizde önde gelen satıcı olmak için her zaman en yakın piyasa rakibinizden bir adım önde olun.

Nasıl Amazon Higher Rank için - SEO Temelleri

Amazon'un SERP'leri Hakkında Her Şey

Amazon'daki SERP'lerin tüm ins ve çıkışlarını bilmek orada online arama yaparak ürün listeleme pozlamanızı iyileştirmek için gerçekten faydalı olabilir. Aslında, Amazon ürün sonuç sayfalarını görüntülemek için iki temel format kullanıyor - ya liste görünümü ile ya da bir galeri yoluyla gösteriliyor. Bununla birlikte, aynı zamanda Amazon'un SERP'lerinde görüntülenen ve kendi organik arama sonuçlarının yanı sıra bazı belirli reklam türlerine sahip başka pozisyonlar da var.

  •  Liste Görünümü  - tüm bölümlere göre 15 ürün bulunmuştur.
  •  Galeri VIew  - belirli bölümlere veya özel kategorilere başvurmak üzerine görüntülenen 24 ürün sonucuyla her sayfayı gönderir.
  •  Filtre Alanları  - web sayfasının sol tarafında görüntülenir (aksi takdirde kenar çubuğu filtreleri). Bu, Amazon'daki ürün listelemenizin her parçasını ve en detaylı ayrıntısını optimizasyon çabanız için giderek daha önemli hale getireceğiniz anlamına gelir.
  •  Sponsorlu Liste  - SERP'lerin alt alanında görüntülenen sponsorlu teklifleri gösterir. En yaygın olarak, sponsorlu ürün listelemeleri Tıklama Başına Ödeme özelliğine sahiptir. Dolayısıyla, sıkı bir anahtar kelime yerleştirme eğilimi gösterirler (bazen, Google'ın arama sonuçlarının listesiyle bazen AdWords reklamlarına dayalı ek bilgi gösteren gibi).

Amazon'da Arama Sorgusuna Dayalı Sıralaması Etkileyen Faktörler

Ana sorgu özellikleri, Amazon'da ne kadar üst sıraya yerleşebileceğinizi anlamak için anahtardır. Bu, Amazon'un sorgu özelliklerine ilişkin sağlam bir bilgi birikimiyle, ürünlerinizi gerçek kitlenin önünde gösterebilir ve pek çok potansiyel alıcı gerçek ürüne dönüştürülebilir demektir. Amazon SEO'nun tam bir resmini elde etmek için incelemeye değer üç temel unsur var. 

Amazon'un Sorgu Tabanlı Sıralama Faktörleri

  •  Saha Anahtar Kelimeleri  - Amazon tarafından SERP URL'sine yerleştirilmek üzere kullanıcı tarafından arama çubuğuna doldurulan anahtar kelimelerdir talep üzerine.
  •  Düğüm  - Amazon'daki ürün kategorileri ile doğrudan ilişkili olan belirli bir sayısal sayı (aksi halde, ilgili ID) için ikinci en önemli sorgu faktörü olarak bilinir.
  •  Alan Markası  - marka alanı anlamına gelir ve ürününüzü aynı markayı sunan en yakın rakiplere karşı değerlendirmek ve ölçmek için gerçekten kullanışlı olabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport