Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'daki SEO'daki ana özelliklerin her biri, her satıcı tarafından biliniyor mu?

İşte bazı temel ipuçları ve taktik SEO Amazon'da mükemmel dövülmüş ürün listelemelerinin ayrılmaz bir parçası olmaktır. Onları dünyanın en popüler popüler çevrimiçi pazarındaki mevcut sıralamalarını iyileştirmek için kullanabilirsiniz. Ancak başlamadan önce, onunla yüzleşelim - genel olarak çekildi, Amazon için SEO, bazı durumlarda, geleneksel Arama Motoru Optimizasyonu'nun en yaygın araçlarıyla çok benzer. Bununla birlikte, aynı zamanda, orada bulunan, e-ticaret işletmeleri ve damla sevkıyatlı web mağazaları ile ilgili tam tersi olabilecek bazı özellikler bulunmaktadır. Her bir ürünün Amazon'da belirli bir arama sıralaması pozisyonunu ne şekilde verdiği ve alakalılığın ana faktörlerinin yanı sıra dönüşümlerinizden en iyi şekilde nasıl yararlanılacağı ve ürünlerinin stokta kalması için en iyi yaklaşımın ne olduğunu anlamaya yönelik okumaya devam edin. geri kalan şeylerin SERP'lerin bir sayfasında yer alması gerektiğini bilmelisiniz.

Amazon Ortaya Çıkan SEO Hakkında Çok Temel Bilgiler

Birinci: Amazon'un SERP'lerini Anlamak

Amazon'daki arama motoru sonuç sayfaları temel alınarak oluşturulmuştur.

  • Liste Görünümü (genellikle tüm departmanları kapsayan 15 ürün sonucu).
  • Galeri Görünümü (kategori veya bölümle ilgili arama isteğinde her sayfa başına 24 sonuç görüntülenir).
  • Filtre Alanları (ilk önce aranan ürün talebinin alt grupları, genellikle kenar çubuğunun sol tarafında bulunur).
  • Sponsorlu Listeler (ana arama sonuçları arasında Google'ın AdWords'ünde olduğu gibi ana hedef anahtar kelimelerle zenginleştirilmiş ve optimize edilmiş PPC'nin (SERP'lerin alt kısmında görülür). Amazon'un Arama Sorgusunu Anlamak

İkinci Seviye: Amazon'un Arama Sorgusunu Anlama

Sonraki olarak, Amazon için SEO'nun tam resmini elde etmek için, bu platformun ana arama sorgusu özelliklerine bir not almanız gerekecektir. Üzerine bahis oynamak..Ayrıca, Google tarafından kullanılan soruna özgü URL'leri oluşturma işlemi hakkında zaten bilgi sahibiyseniz, aşağıdaki parametreler sizin için neredeyse açıklayıcı olmalı:

  • Alan-Anahtar Kelimeleri araştırmacılar tarafından doldurulan ve ilgili sonuçlar ile Amazon tarafından nihai URL'lere yerleştirilen anahtar kelimeler.
  • Düğüm, aslında belirli bir Amazon'un kategori kimliğini (aksi takdirde, o ürün kategorisiyle ilgili sayısal bir sayı) temsil eden ikinci önemli sorgu parametresidir.
  • Field-BrandTextBin marka bölümüdür, özellikle satıcılar için aynı markadaki farklı ürünleri ölçmek söz konusu olduğunda oldukça kullanışlı olabilir.

Üçüncü Aşama: Performansa ve Alakaya Dayalı Faktörler

Amazon'daki tüm sıralama faktörleri iki ana kategoriye ayrılabilir: Performansa Dayalı Faktörler (orada sıralanan her ürünün potansiyel parasal değerine dayanarak Amazon'a sıralama sinyalleri) ve Alaka Alma Faktörleri (kullanıcının arama isteği üzerine değerlendirilen ürünün alaka düzeyi kalitesini ifade eder). Performansın ana Faktörleri başlıca başarılı satın alım fırsatlarıyla doğrudan doğruya yönlendirilen ürün sıralaması potansiyeliyle ilgilidir (ölçekte atılan dönüşüm oranı, birim oturum ve satın alma).

 1.  Kutu yüzdesi, görsel optimizasyon, trafik ölçümleri ve ürün fiyatlaması kendisi). 

 2.  Alakalılığın ana Faktörleri, arama sorgusunun alakalılığının ana özelliklerini kapsıyor ve optimizasyon için çok daha kolay (ürün listeleme başlığı ve açıklama ile ilgili) tanımın kendisiyle ilgili uzun kuyruk anahtar cümleleri yanı sıra ürün markası, açıklaması, boyutu veya boyutları, miktarı ve mermi puanları - her bölüm, en alakalı anahtar kelimelerle zengin). 

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport