Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürün arama sayfasında lider olmak nasıl?

Her gün milyonlarca potansiyel müşteriniz Amazon'da bir ürün araması yapıyor. Sorun, ürünlerinizi hedef müşterilerinize görünür hale getirmek ve pazar niş rakiplerinin sayısız benzer teklifleri arasından teklifinizi seçmelerini sağlamaktır.

Amazon, herkesin milyonlarca dolara yükselebileceği online tüccarlar için çok faydalı bir platformdur. Ancak burada, gerçek hayatta olduğu gibi, en çok satanlardan biri olmak için konumlarınızı güçlendirmek için zamanınızı, çabalarınızı ve parayı ödemeniz gerekiyor. Üstelik, her zaman Amazon algoritması değişiklikleri ve yenilikleri takip etmelisiniz.

Bu yazıda en yeni Amazon algoritması güncellemesi tartışacağız. Ekim 2016'da oldu ve Amazon'un Hizmet Şartlarını değiştirdiği gün olarak biliniyor. Bu güncelleme, Amazon satıcıları topluluğu ile çok sayıda spekülasyona ve tartışmaya neden oldu. Diğerleri satışlarını artırmak için daha fazla şans elde ederken bazı online tüccarlar Amazon SERP'de konumlarını ve popülerliklerini kaybettiler.

Peki, önce Amazon algoritma güncellemesinin Amazon sıralama oyunun kurallarını nasıl değiştirdiğini ve bundan yararlanma şansını tartışalım mı? Amazon ürünlerinin TOS'un neden olduğu değişiklikleri araştırın.

Amazon ürünleri, TOS'un neden olduğu değişiklikleri arar

Review Kick tarafından sağlanan araştırılan veriler dikkate alındığında, Hizmet Şartları değişikliğinin Amazon satıcıları üzerindeki etkisini analiz ederiz . Bu araştırma 6000 ürün arasından perakendecilerin yalnızca% 25'inin incelemelerini kaybettiğini gösterdi. TOS'dan önemli ölçüde etkilenen kategoriler arasında mutfak ve yemek, elektronik, sağlık ve kişisel bakım, bebek, güzellik vb. Yer almaktadır.

Rekabetin daha yüksek yüzdesine sahip pazar nişleri, diğerleri. İstatistiksel verilere göre, TOS değişikliğinden önce önemli miktarda incelemeye sahip olan ürünlerin incelemelerinde biraz daha yüksek bir yüzde kaybetme eğilimi bulunmaktadır. Çıkarılması için belirli bir kategorinin hedeflenmediğine dikkat edilmelidir. Bazı ürünlerin kaybedilen yorumları sıralamaların düşmesine ve yıldız derecelendirmesinin düşmesine neden oldu..

Sonuç olarak, Amazon satıcılarının çoğu etkilenmedi. Sadece ürünlerinde yüz binlerce inceleme üretenler Amazon TO'larından etkileniyorlardı. Bu, Amazon hedefli ürünlerin ürün incelemelerinde agresif şiddet gördüğü anlamına geliyor. Son zamanlarda, Amazon ürünlerinin etrafında sayısız inceleme üretmek yasaldı. Ancak, son Amazon algoritması güncellemesinden sonra artık bir çalışma sıralamasını iyileştirme stratejisi değildir.

Ancak, satış hızını iyileştirmek için promosyonlar veya satış promosyonu yapmamız gerekmiyor mu? Bazı çevrimiçi tüccarların etkili bir şekilde promosyon ve optimizasyon taktikleri denemelerine engel olduğu için bu sorular anında yanıt gerektirir.


Yapılması ve yapılmaması gerekenler

Son Amazon algoritma güncellemesi ışığında, aşağıdaki optimizasyon taktikleri şüphesiz marka itibarınızı ve sayfa sıralamanıza zarar verecektir.

Günümüzde, ürünleriniz için incelemeler yapmak için müşterilerinizi teşvik edemezsiniz. Müşterilerinizden hediye veya indirim karşılığında iyi bir inceleme isteyemem mümkün değil. Her şey doğal ve organik yapılmalıdır. Aksi takdirde, tüm incelemeleriniz kaldırılacak ve daha sonra tüm çabalarınız boşa geçecektir. Dahası, satıcılar bir kupon kodu alan, bir inceleme bırakıp bırakmadıklarını kontrol etmek için müşterileri takip edemezler.

Tüm bu yasaklanan eylemler sahte, ücretli veya teşvik edilen incelemelerin miktarını sınırlandırmaya yarar. Bununla birlikte, yine de kullanıcıları alışveriş deneyimiyle ilgili organik ve dürüst değerlendirmeleri terk etmeye teşvik etmeye izin verilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport