Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yeni web sitem için geri bağlantıları nasıl edineceğimi bana söyleyebilir misiniz?

Yeni web siteniz için geri bağlantıları nasıl edineceğinizi göstermeden önce, küçük bir paket servisi olanağından başlayalım. SEO için kalite geri bağlantısının gerçek değeri nedir? Yani, bağlantı popülerliği web sitelerini ve blogları sıralamak için Google arama motoru tarafından kullanıldığı sürece, SEO için kalite geri bağlantıları iyi bir ticaret ürünü haline gelmiştir. Ancak son zamanlarda dünyanın en büyük arama motoru tüm bağlantı satıcılarını yeraltına zorlamıştır. Niye ya? Artık, web sitenizdeki veya blogunuzdaki arama sıralamalarını iyileştirmek için artık satın alma bağlantıları bulunmadığından, Google Ana Web Yöneticisi Yönergeleri ile uyumlu olduğu kabul edilmemektedir.

Bu şekilde size 250 bloglar ve çevrimiçi ağlar ile ücretli bağlantı kurma hakkında bir şeyler ulaştıktan sonra aldık bazı soğuk sayılar göstereyim. Bu yüzden, geri almayı düşünmeden önce, en azından aşağıdakileri göz önünde bulundurmanız önerilir. İşte bulgularımın kısa bir listesi:

  • PR1-2 web sitelerinden ve bloglardan gelen en yüksek PageRank'la kalite geri bağlantıları genellikle 30 dolardan ayda yaklaşık 120 dolara satılıyor. Bunu yaptığınızda, kenar çubuğundan ve altbilgiden bağlantılar almak olasılığınız yüksektir. Fakat önemli olan şu ki, bu tür geri bağlantılar genellikle bağlantı kurma konusunda kesinlikle manipülatif bir düzen olarak Google tarafından kabul edilmektedir, bu nedenle bazen ciddi bir sıralama cezası talep edilmektedir.
  • En yaygın ticaret endüstrileri ve PBN'lerin (özel blog ağları) bağlantıları sattıkları rekabetçi pazar alanları şu şekildedir: Seyahat, Fitness, Moda, Finans ve Pazarlama. En çok içeriğinize çapraz olarak seçtiğiniz metin bağlantılarını orada satın almışsınızdır. Ve fiyatlandırma gibi kesin bir maliyet tahmini yoktur, her zaman bağlantı kaynağının metriklerine bağımlıdır.
  • İşte web sitem için geri almak için hazır olduğum yöntem - talep edilen 250 blog ve çevrimiçi ağdan aldığım genel toplamlarımı inceleyelim. Onların yaklaşık 50'si, satış için geri kalmış oldukları konusunda hemfikir. 20 ücretli geri dönüşlerinin olmadığını ve bu tür bir hizmetle hiç uğraşmadığını ısrarla belirtti. Ve geri kalanı gerçek bir yanıt olmadan kaldı.
  • Sonunda, satılık SEO geri bağlantılarının olduğunu doğrulayan 50 web sitesinin ve blogların neredeyse yarısı benimle gerçek bir anlaşma yapmayı kabul etti.

Eh, gördüğünüz gibi - geri bağlantıyı edinme konusunun aslında sorunu yok. Yani, elbette ki kendiniz için bir sıralama cezası açmanın tüm potansiyel risklerini fark ettiğiniz göz önüne alındığında, yeni web siteniz için kolayca geri bağlantı satın alabileceğiniz bir zekâs derecesi. Dolayısıyla, yine de kumar oynamak istiyorsanız, geri dönüşü mümkün olan en güvenli şekilde nasıl kazanacağınızı buradan öğrenebilirsiniz. Şu şemaları öncelikle ele alalım:

  •  Konuk Bloglama  - Bazı blog yazarları ile konuk yazıları veya makaleleri almak, muhtemelen yeni web sitesi veya blog için bağlantı satın almanın en güvenli yoludur.
  •  Sponsorlu yorumlar  - endüstriyle ilgili veya nişe özgü web sitesi veya blog sahibi (admin) ile bazı sponsor yorumları yerine konan blog yazısı gibi, karşılığında size kaliteli bir bağlantı da verebilir.
  •  Ürün İncelemeleri  - kendiniz açıklayıcıdır, orada karşılantınız için tek sorun tamamen nişiniz veya konu tartışmanızla ilgili doğru üçüncü parti kaynaklarını tanımlamaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport