Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürün bulma aracı yazılım araçları için satıcı seçimi nedir?

İnternet'te bugün bulunabilecek çok çeşitli Amazon ürün bulma yazılımı, fiyatlandırma, optimizasyon ve envanter yönetimi araçları bulunmaktadır. Bazıları açık erişim, diğerleri aylık / yıllık abonelik ya da gerçek zamanlı kullanım ücretleri altındadır. Ancak asıl önemli olan, bu optimizasyon araçlarının ve Amazon ürün bulma yazılımının aslan payının, hala ücretsiz olarak kullanılabilen ve tüm gerekli işlevlerini muhafaza edebilen temel erişim sürümlerine sahip olması. Tabii ki, tam yağlı bir resimden yararlanmak için genelde biraz nakit ödemeniz gerekecek, ancak bu, bu tür geliştiricilerin sadece açgözlü cesareti olduğu anlamına gelmiyor. Ve son olarak bir noktaya gelelim - aşağıda, Amazon ürün bulma yazılımı için kendi pro satıcı seçiminizi göstereceğim. Unutmayın, daha önceki deneyimimin bir kısmını aşağıda paylaşıyorum ve reklamlar için yer yok. Zorlu test edilmiş ve kendi sırtımda tecrübeli bir şekilde tek bir kanıtlanmış analitik platform - hepsi bu kadar.


Amazon Ürün Bulucu Yazılımından Daha Büyük Bir Şey İçin Pro Seçiminiz

Dikkat çekin, pro satıcı tüccarları için Sellics analitik platformuna merhaba deyin ve hatta en büyük çok uluslu Amazon üzerinde perakende markaları. Sellics'i çok beğendim, çünkü Amazon'da tamamen başarılı bir damla nakliye şirketi çalıştırmak için gerekli olan her şeyi içeren bir çözüm, güçlü bir platforma entegre edildi. İlk Amazon ürün bulma yazılımı olarak denedim, ancak farklı küçük online yardımcıların geniş bir dizi ile gerçek bir cephanelik gibi görünüyordu. Ve Amazon'un sıralamaları ve ürün listeleme optimizasyonu, envanter ve ürün inceleme yönetimi, fiyat kontrolü ve en iyi performans gösteren niş rakiplerini takip etmeleri için en güçlü yanlarını takip etmeleri ve en kötü noktaları bulunmalarını önlemek için işleri daha kolay hale getiriyorlar tüm maliyet.

Ve işte, trendy bakışımla övünmeyi bırakacağım, nihayetinde bazı temel özelliklerini kısaca göstermek için:

  •  Satış ve Kâr  - gerçek merkezi gelir getirici performansınızı satıcı merkez hesabınıza bağlayarak kontrol edin. Ayrıca satış verilerinizin, maliyetlerinizin, gösterimlerin ve dönüşüm oranlarının gerçek akışını her ürün ve istediğiniz zaman öğrenin.

  •  Revenue Dashboard  - Amazon ücretleri, PPC ve tanıtımlar gibi tamamen otomatikleştirilmiş ve kullanışlı gerçek zamanlı veri akışı masraflar, ürün inişleri, vb. Bu değerli anlayışın her parçası, elinizin altında olmak için satıcı merkezinizde kesintisiz bir şekilde entegredir.
  •  Sıralama Optimizasyonu ve Rakip Parça  - anahtar kelimelerinizde ve ürün listeleme optimizasyonunda basitçe ve rahatlıkla çalışın. Satışlarınızı artırın, en üst düzey rakiplerinize karşı herhangi bir metriği takip edin ve ölçün. Pürüzsüz bir sabit A / B testleriyle farklı stratejileri test edin.
  •  Ürün Araştırma ve Envanter Kontrolü  - Amazon'daki başarınızı daha kontrol edilebilir kılmak ve asla tükenmek için bir sonraki tedarik siparişinin kesin zaman çizelgesini bilin. Ve nihayetinde genişlemeye hazırsanız, o anda en karlı olanı öğrenin ve tahmini kazanan ölçütlere - yalnızca birkaç tıklamayla - tümüne özel erişim elde edin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport