Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon listenizde trafik çekmeyi nasıl başardığınızı bana gösterebilir misiniz?

Hâlâ merak ediyorsanız ve Amazon listenizdeki trafiği nasıl sürdüreceğinizi anlamak istiyorsanız, muhtemelen zaten kendinizi başarı için hazırlıyorsunuz demektir. Ve hemen karşılaşalım - nihai hedefiniz, ana hedef anahtar kelimeyi (veya uzun kuyruk anahtar cümlesini) satılık üst organik öğe olarak sıralamaktır. Aslında, anahtar kelime araştırmasının oldukça iyi oluşturulmuş bir sürecini başarılı bir şekilde geçirmediğiniz sürece, Amazon listelemenize trafik çekmenin başka yolu yoktur. Basitçe söylemek gerekirse, ürün listenizi konumlandırmalı ve gerçek alışveriş yapanların sıkça kullandığı doğru anahtar kelimeler için optimize etmeniz gerekir; böylece, eşyalarınız eşleşecek ve bu nedenle de en çok talep gören olacaktır.

Ve buna yardımcı olacak çok araç var. Ancak ben şahsen birkaç en iyi çözüm buldum. Aşağıda, aşağıda listelenen kısa ve kolay bir kılavuzla, Amazon listelemenize trafik çekmek için kullanacağımız önceden tecrübelerimi paylaşacağım. Ayrıca, varsayılan olarak dünyanın arama devi tarafından sağlanan eski eski yazılım araçlarına adıyorum çünkü tek bir kuruş ödemene gerek yok. Ciddi anlamda. Demek istediğim, bugün yaklaşık beş yıl önce bugün bildiğimize benzeyen bir şeyi tamamlayan o eski Anahtar Kelime Aracını size gösteriyorum.

Temel Araştırma ile Ana Araştırma Başlatın Anahtar Kelimeler

İşte Amazon ürün listenize trafik çekmek için - Sadece Google Kelime Planlayıcı aracını kullanarak bir kickstart önermek öneririz. Görevi tamamlama yolundaki ilk adım hayır-basitliktir - tek ihtiyacınız ana anahtar kelimeyi arama çubuğuna girerek üst düzey ilgili anahtar kelimelerin bir listesini göstermektir. Bununla birlikte, Anahtar Kelimeli Fikirler (Reklam Grubunun fikirleri değil!) Ile arama yapmanız gerektiğini unutmayın.

Bu, daha hassas bir dikkat vermeniz için sizin için en önemli bilginizdir:

  •  Kelime Alaka düzeyi  - üstteki ilgili ana listenin kısaltmasıdır anahtar kelimeleri başlangıçta Google Anahtar Kelime Planlayıcı Aracı'ndan ele geçirdi. Bu kadar.

  •  Aylık Ortalama Arama Hacmi  - Tabii ki, Amazon'daki gerçek hacim tartışmasız olarak sizinle aynı şey değildir büyük olasılıkla bu Google'ın çevrimiçi yardımcısı ile gösterilecek. Yine de, kabul edilen göreli sayı, doğru anahtar kelimelere öncelik vererek Amazon listenizde trafik çekmeyi nasıl hissedeceğiniz için kesinlikle yeterince iyi olacaktır.
  •  Önerilen Teklif Rekabet Bekliyor  - burada yeni misiniz, bu bölümü atlamak için çekinmeyin. Zaten bir web sitesi yayınlıyorsanız, muhtemelen AdWords kampanyası oluşturma için tasarlanmış bu sütunların Amazon'daki ürün listelemelerinizle hiçbir ilgisi olmadığını bileceksiniz. Bununla birlikte, burada çaylak olmadığınızı düşündüğünüzde, bu bölüm sizin için kesinlikle fayda sağlayabilir. Yani, özellikle ücretli trafiği sayfalarınıza götürmeye istekli iseniz tabii ki kesinlikle değerli bir veri olmalıdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport