Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon arama sonuçlarına nasıl hakim olabilirsiniz?

Amazon arama sonuçlarına hakim olmak, çevrimiçi perakendecilerin en büyük hayallerinden biridir. İlk sayfa sıralaması, günde 30'dan fazla öğe veya günde 1 ila 5 madde satıp satmadığımızı belirleyebilir. Amazon arama sonuçlarına hakim olmak için neden önemli başka nedenler var. Bunlar arasında satış artırma, Amazon satın alma kutusu kazanma, marka bilinirliğini geliştirme vb. Yer almaktadır.

Amazon arama sonuçları sayfasında hakim olmak için rakiplerinizin sayısını aşmanız ve olumlu bir marka imajı oluşturmanız gerekir. Üstün olmak için bazı altın kurallar ve zorlu optimizasyon teknikleri bilmelisiniz. Üstelik, kendinize her zaman "Amazonun Neyi İstiyor ve Neden?" Sorusunu yapmalı ve müşteri ihtiyaç ve isteklerini aklınızda tutmalısınız. Kaybettiğiniz sıralamalarla sonuçlanacağından bu sistemi oynamaya çalışmayın.

Bu yazıda, Amazon ürünlerini bir arama sonucunun TOP'una kadar nasıl iteceğiniz konusunda yalnızca meşru yolları tartışacağız. Devam edin. 

Amazon arama sonuçlarında hakim olmak için zor teknikler

  • Sadece kaliteli ürünler satmak

Amazon'un en basit sırrı başarılı mağaza sadece değerli eşyalar satıyor ve müşterilerine gerçek değer katıyor. Müşterinin ihtiyaçlarını akılda tutarak en iyi deneyimi sunmak Amazon en çok satanların altın bir kuraldır. Bu nedenle, sattığınız veya satmayı planladığınız ürünlerin yüksek kalitede olduğundan emin olmalısınız. Amazon araştırmacılarına, en iyi ürünleri en iyi fiyatlarla süzmekteki en kritik algoritma olarak en iyi müşteri tecrübesi sağlanmalıdır. Amazon, her yıl bu global ticaret platformunda müşterilerin satın aldığı milyon dolar kazanıyor. Bu nedenle müşteriler Amazon e-ticaret pazar kurallarını kontrol ediyor. Dolayısıyla, düşük kaliteli bir şey satarsanız, Amazon'ın temel amacı, ürünlerinizi SERP'den kaldırmaktır. Sonunda, düşük kaliteli ürünler satıyorsanız, başka sıralama faktörlerinin sizin için geçerli olmayacağının farkında olmalısınız.

  • Daha fazla satış
  • Daha fazla satış 

Amazon arama sonuçları sayfasında daha yüksek rütbe demek. Amazon sıralama algoritmasına göre, satış hacminin büyük olduğu tüm ürünler, Amazon'a daha fazla gelir getirecekleri için TOP'a yerleştirilmelidir. Amazon Satış Sıralaması birincil sağlık göstergesi olarak görev yapar ve Google'da bir PageRank ile aynı rolü oynamaktadır. Bununla birlikte, satış sıralamasının her zaman aramalarda kullanılan anahtar kelimelerle ilişkili olmadığını belirtmek gerekir. Sadece bir ürün kategorisinin satış hacmini korur.

Satışları artırmanın bir zihniyet olduğunu, ancak Amazon işinizin nihai hedefini anlamamalısınız. Potansiyel bir müşteri olarak, burada uzun vadeli düşünmeli ve Google, Bing ve sosyal ağların yanı sıra diğer e-ticaret platformları gibi dış kaynaklardan hedefli trafik elde etme fırsatlarını aramalıyız. En üst düzey niş rakiplerinizden daha üst sıralarda yer almanıza yardımcı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport