Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

HTML Metin Çıkarıcısı Nedir? - Semalt İnceleme

HTML metni çıkarıcı bir web sayfasının metnini görüntülemek ve kaydetmek için kolay bir yoldurBu araçla HTML dokümanlarını kazıyıp birkaç saniye içinde anlamlı bilgiler elde edebilirsiniz. Bir sitenin seçilemez bir metni olduğundan ve doğru bir çözüm aramaktan dolayı hayal kırıklığı yaşıyorsanız, HTML metin çıkarıcı sizin için doğru seçimdir.

HTML metin çıkarıcı çok özelliklere sahiptir. Bazıları aşağıda tartışılmıştır.

1. Programcılar için uygundur

Programcılar ve programcılar için, HTML metin çıkarıcı istenilen web sayfalarından kodları ve metni ayıklar. Bu aracı kullanmak için programlama becerisine sahip olmanız gerekmez. Bunun yerine, işinizi tamamlamak için temel HTML ve Python bilgisi gerekir. Bu araç yalnızca programcılar için değil, işletmeler, yeni başlayan şirketler, gazeteciler ve öğrenciler için de uygundur.

2. Web tasarımcısı için HTML metin çıkarıcısı

Bir web tasarımcısı, müşterileri için mükemmel tasarımlar ve yaratıcı web sayfaları oluşturmaktan sorumludur. Profesyonel bir web tasarımcısı iseniz ve ayıklanacak çok sayıda HTML dosyanız varsa, HTML metin çıkarıcıyı denemelisiniz. Bu araç İnternetteki korunma ve gizliliğinizi sağlar, böylece kazınmış veriler elde edilir. Ayrıca, resim ve videolardan bilgi toplamakta ve bu bilgilerden yararlanarak açıklayıcı tasarımlar oluşturmanızı kolaylaştırmaktadır.

3. Tüm işletim sistemi için HTML metin çıkarıcı

HTML metin çıkarıcı'nın en belirgin özelliklerinden biri, tüm Windows sistemlerinde çalışır olmasıdır. Ayrıca, bu araç herhangi bir web tarayıcısı ile entegre edilebilir ve Windows 98, Me, 2000, NT, Vista, XP, 7 ve 8 kullanıcıları için mükemmeldir. Dosyanızı ayıklar ve metni okunabilir bir biçimde ayıklar.

4. Ajanlar ve senaryolar oluşturur ve yönetir

HTML metin çıkarıcı ile webmasterlar hem komut dosyaları hem de aracıları kolayca oluşturabilir ve yönetebilirler. Toplu düzenleme eylemlerini kolayca başlatır ve kullanıcıları için çeşitli görevler gerçekleştirir.

Yapılandırılmamış verileri yapılandırılabilir verileri HTML metni çıkarıcı yardımıyla kullanışlı ve okunabilir bilgilere kolaylıkla dönüştürebilirsiniz. Bu aracı kullanmak için herhangi bir programlama becerisine ihtiyacınız yok. İlk önce HTML belgelerinizi tarar ve verilerinizi içe aktarmanızı kolaylaştırmak için seçim yapmak için en az 40 normalleştirme şablonu sağlayacaktır.

6. Haber siteleri için iyi

New York Times, CNN, BBC ve Washington Post en ünlü haber sitelerinin bazılarıdır. HTML metin çıkarıcı ile, bu sitelerden kolayca veri ayıklayabilirsiniz. Size kaliteli sonuçlar sağlayacak ve tüm büyük ve küçük hataları kolayca giderecektir. Bu araçla, kaliteli içerik oluşturabilir ve daha iyi arama motoru sıralamalarını elde etmek için web sitenizde yayınlayabilirsiniz.

7. Esnek ödeme planları

En azından sonuncusu olan HTML metin çıkarıcı, yeni başlayan kullanıcılar için uygundur ve farklı prim planları ile birlikte gelir. Örneğin, özel bir blogunuz varsa ve pahalı fırsatlar göze alamazsanız, temel planını seçebilirsiniz. Temel plan ayda 20 $ 'a mal olacak ve sizin için bir dizi özellik ve seçeneğin kilidini açacak. Bununla birlikte, 14 günlük deneme sürümü de mevcut.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport