Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Veri Kazımaları Semalt Tarafından Açıklandı

WebHarvy popüler veri kazıma yazılımıdır. Otomatik olarak farklı web sayfalarından verileri ayıklar ve içeriği istenen formatlarda kaydeder. WebHarvy ile, teknoloji web sitelerinden, dergilerden, haber merkezlerinden, seyahat portallarından ve e-ticaret sitelerinden veri  kazıyabilirsiniz. WebHarvy, zor sitelerdeki verileri kolayca toplamanıza olanak tanıyan zengin özelliklere sahiptir. En önemli özelliklerinden bazıları aşağıda açıklanmıştır.

1. WebHarvy görüntüleri ve videoları sıyırır:

WebHarvy ile, en sevdiğiniz görüntü ve videolardan veri kolayca çıkarabilirsiniz. Bu araç önce bir görüntünün niteliğini tanımlar ve ihtiyaçlarınıza göre sıyırır. Temel olarak PNG ve JPG dosyalarındaki bilgileri silmesine karşın, PDF belgelerinden de veri ayıklayabilirsiniz.

2. WebHarvy, web içeriğinizi düzenler:

WebHarvy'nin bir diğer ayırt edici özelliği, web içeriğinizi organize etmesidir ve hemen yayınlamanıza yardımcı olur. Birkaç şablon yapılandırmanız yeterlidir ve WebHarvy içeriği çevrimdışı kullanımlar için sabit sürücünüzde indirecektir. WebHarvy, herhangi bir programlama becerisine sahip olmayan ve işletmeler kurmak isteyen insanlar için uygundur.

3. Güçlü bir web tarayıcısı:

WebHarvy, sıradan veri kazıyıcı araçların aksine, web sayfalarınızı tarar ve web sitenizin arama motoru sıralamalarını iyileştirmenize yardımcı olur. Bu araçla çevrimiçi rezervasyon formları ve arama motoru formları da oluşturabilirsiniz. Buna ek olarak, WebHarvy, sizin için anahtar kelimeleri arayacak ve uzun kuyruklu ve kısa kuyruklu anahtar kelimeleri rahatsız etmeden verilerinizi kazıyacaktır.

4. WebHarvy, dinamik web sitelerinden verileri çıkarır:

Çoğu web kazıyıcı, dinamik web sitelerinden veri ayıklayamaz ve çıktılarda çok fazla hata bırakmaz. Ancak WebHarvy tüm hataları ve yazım hatalarını çıktıdan giderir. AJAX web sitelerinden veri toplar ve doğrudan sabit diskinize yükler.

5. WebHarvy, farklı formattaki verileri dışa aktarır:

WebHarvy ile veriyi Excel, CSV, XML, JSON, SQL Server, Oracle, MySQL ve OleDB'ye verebilirsiniz. Buna ek olarak, bu araç verileri Excel 2003 ve Excel 2007'ye verebilir. Veriler otomatik olarak istenilen biçimde kaydedilir.

6. WebHarvy spam koruması sağlar:

WebHarvy ile internetteki güvenliğinizi ve gizliliğinizi sağlayabilirsiniz. Bu araç, kötü amaçlı web sitelerindeki verileri işleyemez ve kullanıcılarına eksiksiz bir spam koruması sağlar.

WebHarvy ile, web kazıma oturum zamanlayabilir ve bir saat içinde kaç sayfa kazımak istediğinize karar verebilirsiniz. Bu araç, 30 dakika içinde 10,000 web sayfasına sıyrılabilir ve günde yüzlerce web kazıma projesi üstlenebilir.

7. Web Kazıma Oturumlarınızı Zamanlayın:

WebHarvy ile, web kazıma oturumlarınızı zamanlayabilir ve bir saat içinde kaç sayfa kazımak istediğinize karar verebilirsiniz. Bu araç, 30 dakika içinde 10,000 web sayfasına sıyrılabilir ve günde yüzlerce web kazıma projesi üstlenebilir.

8. API ile Derin Entegrasyon:

Bu web kazıma aracı, web kazıma projelerini kolayca oluşturup değiştirmeye yardımcı olan açık bir API'ye sahiptir. Ayarlarını özelleştirebilir ve verileri tek bir API veya çoklu API kullanarak ayıklayabilirsiniz.

9. WebHarvy yinelenen verileri algılar:

WebHarvy ile, yinelenen içeriği algılayabilir ve anında bunlardan kurtulabilirsiniz. Bir webmaster'ın daha iyi arama motoru sıralamaları için kaliteli içeriği yayınlaması önemlidir. WebHarvy, yinelenen verileri algılayan ve anında onaran, işinizi kolaylaştıran otomatik bir araçtır.

10. WebHarvy - SEO dostu bir araç:

WebHarvy ile, meta etiketlerden, resimlerden, iç ve dış bağlantılar ve etiket özniteliklerinden veri sıyrılabilir. Sitenizin arama motoru sıralamalarını iyileştirmeye yardımcı olan, SEO dostu bir araçtır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport