Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Web Kazıma ile SEO Analizinizi Güçlendirmek için 5 Yol

Internet, SEO ile ilgili tavsiyelerle doludur.  Web hurdası  ile rakiplerimizin web sitelerini tersine çevirerek onları aşan stratejileri tasarlamak mümkündür. İster başlık etiketini, meta açıklamasını veya anahtar kelimeleri kazıyıp atmanız gerekse de, işinizi tamamlamak için sağ  içerik kazıyıcıyı  kullanmanız gerekir.

İşte web kazıma SEO analizi süpercharge için 5 farklı yolu vardır.

1. Rakibin Anahtar Kelime Analizi:

Rakibinizin web sitesini kolayca kazıyıp anahtar kelime analizi için içeriğini alabilirsiniz. Bu amaçla, SEMRush'ı kullanabilir ve uygun anahtar kelimeleri arayabilirsiniz. SEMRush kapsamlı veri kazıma  aletidir. Bununla rakiplerinizin hangi anahtar kelimeleri kullandığını belirleyebilirsiniz. Ayrıca, uzun kuyruklu ve kuyruklu anahtar kelimelerinizi öğrenebilir ve sitenizi daha iyi bir şekilde sıralamanızı sağlayabilirsiniz.

2. Sayfaların performansı:

Çeşitli SEO araçları ve hizmetleri daha iyi sıralamalar için alanlara ve anahtar kelimelere odaklanır. Web sayfalarınızın genel performansını artırmak için  verileri silmek önemlidir . Web sitenize veya blogunuza daha fazla trafik çekmek istiyor musunuz? Google Adwords API, verileri silecek ve web sayfalarınızı kolayca tarayan mükemmel bir araçtır..Ayrıca, web sitenizin performansını artırmaya yardımcı olur ve sıralamasını artırır.

3. Meta-Veri Çıkarma:

Kimono Labs ve Import.io, olağanüstü iki  web kazıma aleti  'dir. Meta verilerinin çıkarılmasına ve web sayfalarımızı kolaylıkla dizine eklemelerine yardımcı olurlar. Rakibinizin sitesinin sizinkinden daha iyi sıralama nedenini bulmak isterseniz, bu araçlardan herhangi birini deneyebilir ve siteniz için uygun anahtar kelimeleri keşfedebilirsiniz. Import.io ve Kimono ile, meta açıklamalarını, meta başlıklarını ve meta etiketlerini kolayca çıkarabilir ve web sitenizin performansını artırabilirsiniz.

4. Sayfa sıralaması için web kazıyın:

SEO amacı verilen anahtar kelimeler için sayfa sıralamasını artırmaktır. Tüm web yöneticileri, sitelerinin genel performansını iyileştirmelerinde yardımcı olabilecek bir SEO  web kazıyıcıya  ihtiyaç duyarlar. Veriler tamamen kazınca, kendi blogunuzda yayınlayabilir ve ona kaliteli trafik çekebilirsiniz. Ana anahtar kelimelerinizi değiştirmeden farklı web sitelerindeki bilgileri silen bir veri çıkarma aracı olan Scrapy'yi deneyebilirsiniz. Sıralamayı artırmanın bir yolu, rakiplerinizin ne yaptığını bulmak ve web sitelerini taklit etmektir.

5. İç ve dış bağlantılar:

İnternet kazıma ve SEO'nun güçlü bir ilişkisi olduğunu söylemek güvenlidir. Daha iyi arama motoru sıralaması için her zaman dahili ve harici bağlantılara ihtiyacınız vardır. Getleft, ParseHub ve OutWit Hub ile yalnızca web sayfalarınızı tarayamaz ve ayıklayamaz, aynı zamanda güçlü dahili bağlantılar kurabilirsiniz.

Web kazıma araçları ile, rakibinizin sitesinin kaç anahtar kelimeyi kullandığını kolayca belirleyebilirsiniz. İçeriğinizde en uygun anahtar kelime sayısı olmalıdır ve anahtar kelime doldurma işleminden kaçınmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, yararlı verileri videolardan ve resimlerden kazıyabilirsiniz. Doğru türde  kazıma aletiyle , resimlerden ve video kliplerden kolayca bilgi çıkarabilirsiniz ve sıralamalarını bir ölçüde artırabilirsiniz. Kısacası, web kazıma ve SEO, rakibinizin arama motoru sonuçlarının tepesine nasıl geldiğini anlamanıza yardımcı olabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport