Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Acemi satıcılar için Amazon listelerini optimize etmenin en iyi yolu nedir?

Amazon, dünyanın en büyük arama motorudur, en azından hayal edebileceğiniz herhangi bir ürün için çevrimiçi satış teklifleriyle uğraşan birisidir. Orada acemi bir satıcı olduğunuzda, oyunun ana kurallarını bilmelisiniz, böylece gerçekten kalabalık olan pazardaki hayatta kalma sizin için daha kolay hale geldi. Ticari ilerlemeniz için sağlam bir zemin oluşturmanın en iyi yolu, ana hedef anahtar kelimeler için Amazon listelemelerinizi optimize etmek ve böylece ürün sunumlarının ürün SERP'lerinde göze çarpacak şekilde görünmesini sağlamaktır. İşte bu nedenle, Amazon listelemelerini bir profesyonel gibi optimize etmek için bazı kısa ipuçları ve püf noktaları vereceğim, çünkü halen orada ilk perakendecilik başarısına ilk adımlarını atan yeni başlayan bir satıcı gibi görünüyorsanız bile.


Amazon Listelemelerini Pro gibi En İyi Şekilde En İyi Düzeye Getirme

Her şeyden önce karşısına geçelim - Amazon arama optimizasyonu her zaman için mükemmel bir şekilde özelleştirilmiş ayrıntı sayfasını şekillendirmeye başlar sattığınız herhangi bir ürün. Ürün ayrıntı sayfanızdaki bu öğeleri oluştururken, potansiyel müşterilerin son satın alımlarını özellikle sizinle ve başka hiçbir yerde yapmamasını sağlayacak gerçekten çekici bir ürün sayfası yazmak için doğru ama tamamen kapsamlı olması gerçekten önemlidir. Bu nedenle, Amazon listelemelerinizi optimize etmek için ürün ayrıntı sayfanızın ana öğelerini şekillendirmenizi öneririm:

  •  Ürün Başlığı  - her zaman benzersiz ve öz olmalıdır. Amazon'u olabildiğince ürün başlıkları için genel tarzı kadar doğru ve çekici kılın. Bunu yaparken hatırlayın - ürün başlığınız, ana hedef anahtar kelimelerinizi ve uzun kuyruk arama ifadelerinizi, önemlerinin azalan sırasına göre ayarlamak için en iyi yerdir. Bununla birlikte, hem ürün başlığınızda hem de sahip olduğunuz diğer ürün sayfası bölümlerinin geri kalanında yinelenen anahtar kelimelerin kullanılmasını önermeniz önerilir.
  •  Madde İmareti Noktaları  - ürün detay sayfasının bu bölümü genellikle beş adet mermi ile ifade edilir. Onları yalnızca satışa sunulan en önemli bilgileri kapsamalarını sağlayın, böylece ürününüzün satıştaki temel özelliklerini / avantajlarını açıklayacaklardır. Aslında, "ideal" mermi listesi, daha önce ürün başlığınızda açıklanan en önemli bilgiyi yeniden bütünleştirmek için hazırlanmıştır.

  •  Ürün Açıklaması  - Aslında mermi listenizin daha geniş bir bölümü. Bu şekilde, ürün açıklamanız günlük kullanım / bakımın genel unsurları ile desteklenen satış ürününün ana özelliklerini vurgulamak içindir. Burada, aşağıdaki özellikleri dahil etmeyi düşünün: ürün boyutları, yaş / beceri düzeyi uygunluğu, ürünün içeriği ve koşulları, menşei durumu vb. Bununla birlikte, burada üreticiye ve fiyatlamaya veya açıkça tanıtım amaçlı herhangi bir veriye asla bilgi eklememelisiniz.
  •  Ürün Görselleri  - ek ürün tanımı yapan görsel görüntü seti ve genel fonksiyonlarına ve kullanım araçlarının her yanını gösteren genel bir bakış. Bu bölüm, sizinle bir satın alma işlemi yapmayı düşündüğü her potansiyel müşteri için tamamen ikna edici olmalıdır altı veya yedi ilgi çekici ürün imajını içermesi önerilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport