Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon listesinde uzmanlardan bir tavsiye alabilir miyim?

Her bir Amazon listeleme uzmanı dememeliyiz ki çoğumuz, bu gerçekten kalabalık çevrimiçi pazarın aslında dev bir ürün arama motorudur olduğunu biliyor. Ve şey şu ki Amazon, muhtemelen Web'de bulunan bu türden en büyük yer. Bu, ortak piyasa rekabeti seviyesinin gerçekten ciddi ve hatta şiddet anlamına geldiği anlamına geliyor. Öyleyse, Amazon'un çevrimiçi pazarında hüküm giyen böylesine düşmanca bir durumla nasıl başa çıkabilirsiniz? Amazon'daki ticari başarının anahtarı, doğru ürün hedefi anahtar kelimeleri için doğrudan ürün listeleme optimizasyonunuzda yatıyor; bu nedenle, orada bulunan ürün aramasına daha iyi bir çevrimiçi poz verebilirsiniz. Aşağıda, Amazon optimizasyon uzmanından sayfanın optimizasyonunu yeni bir düzeye taşıyacak makul beyanlar ve akıllı fikirler bulunmaktadır. 

Amazon Giriş Uzmanından Optimizasyon İpuçları ve Püf Noktaları

Her şeyden önce, karşısına geçelim - ürün listeleme optimizasyonu, muhtemelen hiç gelmeyecek devam eden bir süreçtir sonuna kadar. Yani Amazon En Çok Satanlar ve ortak ürün sıralaması hesaplaması, aslında, genel ticaret performansına ve ürün arama için doğru ürün listeleme optimizasyonu yöntemine dayanıyor. Önemli olan şey, bu ilk sıralama hesaplamasının saatlik olarak güncellenmesi ve orada satılık her ürünün her yeni satış geçmişini yansıtan şekilde sürekli olarak revize edilmesidir. Ve burada, bazı Amazon ipuçları uzmanları tarafından değil yalnızca satılık her tür ürün sunan her türlü iddialı çevrimiçi tüccar tarafından bilinmesi gereken bazı önemli ipuçları ve püf noktaları bulunmaktadır. Kısacası Amazon ürün listeleme optimizasyonu hakkında bilmeniz gerekenler aşağıda.

Genel olarak alındığında, beş arama alanının her birinin doldurulması için yaklaşık 50 karakterlik bir şey buldunuz. Burada en zor olan şey bu karakter sınırlarını akıllıca kullanıyor ve olabildiğince benzersiz uzun kuyruklu arama terimleri yaratmak için elinizden geleni yapıyor.

Bireysel Arama Kelimeleri (İfade Olmaz)

Alakalılık, her Amazon listesinde uzman tarafından bilinen birincil arama sıralaması faktörleri arasındadır. Bununla birlikte, kesin metin eşleşmesinin derecesinin de güçlü bir sıralama faktörü olduğunu unutmayın (resmi Amazon sıralama kurallarına dayanmaktadır).

A9 arama sıralaması algoritması tarafından dikkate alınan diğer güçlü faktörler (tam metin sorgusu eşleşmesi hariç): 

1. genel satış geçmişi;

 2. en son satış gelişimi (aylık, haftalık vb.);

 3. rekabetçi ürün fiyat ve seçimi;

 4. mevcut mevcudiyet.

Long-Tail Arama Terimleri

  • Halihazırda ürün başlığınızda bulunan uzun kuyruklu veya tek tek arama terimlerinin yanı sıra listeyi tekrar kullanmaya zaman ve çaba harcamayın ürün sayfanızda madde işareti noktaları.
  • Potansiyel olarak aynı ürünü arayan birçok canlı alışverişte kullanılabilen herhangi bir uygun eş anlamlı kelimeyi ve çeşitli LSI anahtar kelime kombinasyonlarını dikkate almakta çekinmeyin.
  • Tırnak işareti kullanmaktan kaçının, genelde her ürün sayfası bölümü için sınırlı uzunluğunuzu kısaltır.
  • Kendinizi herhangi bir noktalama özelliği, tekil / çoğulluk ve benzer şekilde ilgili tüm ifade varyasyonlarıyla incitme - Amazon, bu tür çabaların artı yararlı olmayacağını söylüyor; çünkü arama motoru bu kombinasyonlara genel olarak aynı şekilde davranır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport