Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kan ik een advies krijgen van de Amazon-listingexpert?

De meesten van ons (om niet te zeggen elke Amazon-listingexpert) weten dat deze echt drukke online marktplaats in wezen een gigantische productzoekmachine is. En het probleem is dat Amazon waarschijnlijk de grootste plaats is van dit soort dat ooit op het web is gevonden. Het betekent dat een gemeenschappelijk niveau van marktconcurrentie echt een ernstige en zelfs gewelddadige is daar. Dus, hoe te overleven onder een dergelijke onvriendelijke stand van zaken die heerst op Amazon online marktplaats? Welnu, ik geloof dat de sleutel tot commercieel succes op Amazon direct ligt in de optimalisatie van uw productvermeldingen voor de juiste doelzoekwoorden, zodat u daar een betere online blootstelling aan het zoekresultaat kunt hebben. En hieronder vindt u enkele redelijke uitspraken en slimme ideeën van de Amazon-expert voor het publiceren van uw paginaoptimalisatie naar een nieuw niveau.

Optimalisatietips & tricks van Amazon Listing Expert

Laten we eerlijk zijn: uw optimalisatie van uw productvermelding is een continu proces dat waarschijnlijk nooit zal plaatsvinden tot een eind. Ik bedoel dat de Amazon Best Sellers en de bijbehorende berekening van de productranking in feite zijn gebaseerd op de algemene handelsprestaties, gecombineerd met de juiste manier om productvermeldingen te optimaliseren voor het zoeken naar items. En het ding is dat deze berekening van de eerste ranglijst voortdurend wordt herzien, zodat deze elk uur wordt bijgewerkt en elke recente verkoopgeschiedenis van elk product dat daar te koop is, weergeeft. En hier zijn enkele essentiële tips en trucs om niet alleen bekend te worden bij elke Amazon-listingexpert, maar bij elke ambitieuze online handelaar die elk type items te koop aanbiedt. Dus, hier is wat u moet weten over het optimaliseren van de Amazon-productlijst, kortom.

Over het algemeen genomen, hebt u ongeveer 50 tekens voor het invullen van elk van uw vijf zoekvelden. En het moeilijkste is om deze karakterlimieten verstandig te gebruiken en je best te doen om zoveel mogelijk unieke long-tail zoektermen te maken.

Individuele zoektermen (Not Phrases)

Relevantie is een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten die bekend is bij elke Amazon-expert. Merk echter op dat een zekere mate van exacte tekstovereenkomst ook een sterke rankingfactor is (gebaseerd op de officiële richtlijnen voor het rangschikken van Amazon).

Dit zijn de andere krachtige factoren (afgezien van de exacte zoekopdracht van de tekstquery) waarmee rekening wordt gehouden door het A9-algoritme voor zoekrangschikking:

 1. algemene verkoophistorie;

 2.  de meest recente verkoopvoortgang (maandelijks, wekelijks, enz.);

 3.  prijs en selectie van concurrerende producten;

 4.  huidige beschikbaarheid.

Long-tail zoektermen

  • Verspil geen tijd en moeite aan het hergebruiken van long-tail of individuele zoektermen die al in uw producttitel zijn opgenomen, evenals de lijst van opsommingstekens op uw productpagina.
  • Neem gerust de juiste synoniemen en verschillende combinaties van LSI-zoekwoorden in overweging, die mogelijk kunnen worden gebruikt door veel consumenten die op zoek zijn naar hetzelfde product.
  • Vermijd het gebruik van aanhalingstekens, over het algemeen omdat dit uw reeds beperkte lengte voor elke productpagina beperkt.
  • Stel uzelf niet lastig met enige interpunctie eigenaardigheden, enkelvoud / meervoud, en enige gelijkaardige verwante formuleringsvarianten - Amazon zegt dat dergelijke inspanningen aantoonbaar nutteloos zouden zijn, omdat de zoekmachine deze combinaties gewoonlijk op dezelfde manier behandelt.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport