Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web Kazıyıcı Bağlantı Seçici Semalt Tarafından Açıklandı

Web araştırmacıları, web sitelerinde gezinmek ve ayıklamak istedikleri kesin bilgileri belirtmek zorundalar . Kullanıcılara Ajax JavaScript kullanan birden çok sayfa ayıklama seçeneği sunan çok etkili bir çevrimiçi işlemdir. Kullanıcılar, bu özel  kazıma aletini  çok gelişmiş teknik becerileri kullanmadan kolayca yükleyebilir. Web kazıyıcı, ihtiyaç duydukları tüm bilgileri hızlı ve kolay bir şekilde toplamalarına yardımcı olabilir. Profesyonel olmayan bir web sitesinden veri çıkarmak isteyen yeni başlayanlar için özel olarak tasarlanmış en iyi  ücretsiz web kazıma  Chrome uzantısı aracıdır.  Web kazıyıcı  İnternet'ten yeni bir sayfa açtığında, kullanıcıların bazı unsurları çıkarmaları gerekir.


Çeşitli Verileri İnternet Üzerinden Çökertme

Web kazıyıcı, İnternet'ten yeni bir sayfa açtığında, kullanıcıların bir kısmını çıkarması gerekir. Bir plan oluşturduktan sonra, kullanıcılar seçiciler geliştirmelidir. Hedef web sitesinde bazı veriler içeren unsurlar bunlar. Kullanıcılar panelden seçicileri ekleyebilir, düzenleyebilir veya silebilir. Kullanıcılar, bu kazıma aracını, içerik, tablolar, resimler, telefon numaraları, fiyatlar ve daha fazlası gibi farklı veri türlerini toplamak için kullanabilirler. İhtiyacınız olan bilgiyi topladıktan sonra, kullanıcılar sonuçları TSV olarak Panoya kopyalayıp klasörlere kaydedebilir veya sonuçları Excel Tabloları gibi Google Dokümanlar'a verebilirler.

Çoklu Düzeyde Seyrüsefer

Web arayıcılar, bu çıkarma aracını kullanarak çeşitli kategoriler ve alt kategoriler arasında dolaşabilir ve bağlantı metinlerini kolayca seçebilir. Örneğin, biri ana kategoriler için diğeri alt kategoriler için olmak üzere iki bağlantı seçici seçebilirler. Bu şekilde farklı web sayfalarında dolaşmak ve URL'leri ayıklamak mümkündür.

Sayfa Numaralandırma Nasıl Yapılır  

Günümüzde birçok e-mağaza ve perakendeci kendi web sitelerinde birden fazla kategoriye sahiptir. Kullanıcılar hangi kategoriyi kullanmak istediklerine karar vermelidir. Her grubun sayfalandırma bağlantılarıyla birlikte ürün listeleri vardır. Üstelik, kullanıcılar, yalnızca belirli sayfalara ayrılmış sayfalardan bazı sayfaların mevcut olduğunu ve belirli bir kategoriden olmadığını hatırlamanız gerekir. Sadece bir site haritası (plan) oluşturarak başlamalı ve öğeleri çıkarmaya başlamalılar. Bunu yapmak için, sayfalandırma bağlantılarını seçmek için başka bir Bağlantı Seçici oluşturmalıdırlar. Kullanıcılar, web kazıyıcı belirli bir kategoriyi açtığında yalnızca bu belirli sayfadaki öğeleri toplayabileceğini hatırlamalıdır. Daha sonra, çeşitli olası pagination bağlantılarını kullanabilir. Bu bağlantılar, kullanıcılar için daha fazla ilişkili veri yanı sıra sayfalandırma bağlantıları da keşfedebilir.

Bu çıkarma aracı bazı harika özelliklere sahiptir ve web araştırıcılarına daha sonra onları analiz etmek için istedikleri sonuçları toplamalarına yardımcı olabilir. Kodlama gerektirmeyen basit bir araçtır ve kullanıcıların gelişmiş bilgisayar programlama becerilerine sahip olmalarına gerek yoktur. Bir web kazıyıcı profesyonel işe almadan bir web sitesinden veri çıkarmak isteyen programcı olmayan kullanıcılar için Chrome uzantısını kazıyarak en iyi ücretsiz web. Yüklemek için Google Chrome tarayıcılarını kullanmaları yeterlidir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport