Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Payları A Web Sitesinden Verileri Kazıymanın En İyi Yolu

Octoparse yararlı ve güçlü bir  veri kazıma aracıdır . Optimize edebilir ve veri çıkarma çabalarınızı bir üst düzeye çıkarabilir. Octoparse hem ücretsiz hem de ücretli sürümlerde geliyor. Ücretsiz sürümü sayesinde, beş bin web sayfasına hızla sıyrılabilir.

Octoparse, Internet'ten veri toplar ve siler ve dünya çapında 150.000'den fazla kullanıcıya sahiptir. 2014 yılından beri, Octoparse yüksek profilli veri çıkarma hizmetleri sunuyor ve gerektiğinde iyileştirme yapmaya çalışıyor.

Veriler genellikle internette yapılandırılmamış halde mevcuttur. Octoparse ile, yalnızca verilerinizi kazıyamaz, aynı zamanda düzgün bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Eldeki bilgiler mümkün kılmak için Octoparse sayesinde değerli bilgiler haline getirilebilir. Farklı özelliklerinden bazıları aşağıda belirtilmiştir.

1. Programcılar için iyi

Octoparse, herhangi bir programlama becerisi olmaksızın internette veri toplamayı kolaylaştırır. Bu araç, hem kodlayıcı olmayan hem de programcı olmayan kullanıcılar için uygundur ve web içeriğini dinamik ve temel sitelerden otomatik olarak ayıklar. Ayrıca, verileri temiz ve yapılandırılmış bir biçimde kaydetmemize olanak tanır. Octoparse ile verileri kolayca özel API'lere dönüştürebilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

2. Bulut hizmeti olarak Octoparse:

Octoparse, bir saat içinde birden çok web sayfasını ayıklayan bulut tabanlı bir platformdur ve istenilen sonuçları alır, zaman ve enerjinizden tasarruf sağlar. Donanım sınırlamaları hakkında endişelenmeniz gerekmez çünkü Aracın herhangi bir bakıma ihtiyacı yoktur ve görevini düzenli olarak yerine getirebilir.

3. Fiyatları Octoparse ile izleyin:

Octoparse'in en belirgin özelliklerinden biri de, Amazon ve eBay gibi alışveriş siteleri için uygundur ve rakibinizin sitesinden kolayca veri alır.Ayrıca, bu araç yalnızca birkaç tıklama ile gerçek zamanlı verileri sıyırır ve çok zaman kazandırır.

4. Lead'ler üretin:

Octoparse ile birkaç saniye içinde satış listenizi oluşturabilir ve satış listenizi oluşturabilirsiniz. Octoparse otomatik olarak muazzam miktarda veriyi kazıyacaktır çünkü herhangi bir programlama becerisine gereksiniminiz yoktur. Markanızın tanıtımını veya reklamını daha iyi bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. Octoparse ile u pazarlama stratejilerinizi geliştirebilir ve daha iyi kararlar ve tahminler yapabilirsiniz.

5. Öğrenciler ve öğretmenler için iyidir:

Öğrenciler ve öğretmenler, araştırmalarını güçlendirmek için her zaman doğru verilere ihtiyaç duyar. Octoparse ile, mümkün olduğunca çok sayıda web sayfasını sıyırıp e-kitaplardan ve dergilerden kolayca bilgi alabilirsiniz. Hiçbir zaman anlamlı ve ölçeklenebilir veriler elde etmenize yardımcı olacaktır.

6. Nokta ve Tıklama Arabirimi:

Octoparse en iyi nokta ve tıkla arayüzü ile bilinir. Gelişmiş makine öğrenme teknolojisi, yalnızca birkaç tıklama ile verileri bulur ve siler. Kazılamak istediğiniz verileri vurgulamanız veya bir web sitesi URL'si eklemeniz ve Octoparse'nin görevini yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir. Ekranın arkasındaki tüm pis işleri halledecek.

7. Her tür web sitesi ile anlaşma:

Özel bir blogdan veya dinamik bir web sitesinden veri çıkarmalısın İster Octoparse, her tür siteyle kolayca başa çıkabilir. Hatta verileri JavaScript, AJAX ve HTML belgelerinden kazıyıp zaman ve enerjinizden tasarruf edebilirsiniz.


Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport