Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: İşletmeler İçin En İyi Ekran Kazıyıcı Servisleri

Screen scraper, farklı web sitelerinden veri çıkarmaya yardımcı olan gelişmiş bir hizmettir. Temel olarak iki baskı bulunur: Temel ekran kazıyıcılar ve Profesyonel ekran kazıyıcı. Temel ekran kazıyıcı, yeni başlayanların ve serbest çalışanlar için uygundur ve profesyonel baskılar, işletmeler ve en iyi markalar için iyidir. Ekran kazıyıcı bir proxy sunucudan oluşur ve hem HTTP hem de HTTPS isteklerini işler. Katıştırılmış komut dosyası motorlarını içerir ve ColdFusion, PHP ve Java ile kullanılabilir.  Veri kazıma  için en ünlü ekran kazıyıcı hizmetleri aşağıda belirtilmiştir.

Veri Kazıyıcı (bir Chrome eklentisi):

Veri kazıyıcı, kapsamlı ve kullanışlı bir kazıma programıdır. Temel olarak listelerden ve tablolardan bilgi alır ve verileri XLS, JSON ve CSV formatlarına aktarır. Ücretli sürümü işletmeler için uygundur ve bu eklentiden yararlanabilmek için herhangi bir programlama becerisine gereksiniminiz yoktur. Bu eklentiyi Chrome tarayıcınıza eklemeniz ve istediğiniz web sayfalarından veri sürüklemeniz yeterlidir.

Web kazıyıcı (Firefox eklentisi):

Web kazıyıcı Firefox kullanıcıları için iyi ve site haritaları oluşturmanızı sağlar. Bu hizmetle, sitenizi kolayca tarayabilir ve hiçbir zaman arama motoru sıralamalarını iyileştirebilirsiniz. Bu eklentiyi Firefox'a ekleyin ve verileri dinamik web sitelerinden kolayca çıkarın. Bu ücretsiz bir yazılımdır ve yeni başlayanlar için uygundur.

Scrapy:

Scrapy, PDF dosyalarından, web sitelerinden, özel bloglardan ve resimlerden veri çıkaran başka bir ekran kazıma hizmetidir. Bunu istenen bir biçime dönüştürür ve düzgün ve temiz sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ayıklamak istediğiniz verileri vurgulamanız ve başlamak için "kazıma" seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Scrapy kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir ve JQuery ve XPath'i kullanarak yeni sütunlar ekleyebilirsiniz. Verilerinizi Google Dokümanlar'a ve XSL dosyasına rahatça kopyalayabilir veya dışa aktarabilirsiniz.

Octoparse:

Octoparse en iyi kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir ve güçlü bir ekran kazıma servisi. Statik ve dinamik siteleri çerezlerle, AJAX ve JavaScript ile işler. Verileri kolayca sabit diskinize indirebilir ve aynı anda farklı kazıma görevleri yaratabilirsiniz. Octoparse, parola korumalı siteleri ve sayfalı web sayfalarını da idare edebilir. Bu eklentiyi kullanarak toplu görevler yapabilirsiniz ve bu bilgileri Octoparse API'si ile alabilirsiniz.

Görsel Kazıyıcı:

Görsel sıyırıcı kapsamlı bir nokta-ve-tıkla arayüzü ile başka bir büyük ekran kazıma servisi ve farklı web sayfalarından veri toplamak için kullanılır. İstenilen web sitelerinden kolayca gerçek zamanlı veri alabilir ve çıkarılan bilgileri CSV, JSON, SQL ve XML dosyaları olarak dışa aktarabilirsiniz. Windows kullanıcıları için uygundur ve  günlük 40.000 web sayfasına kadar veri  kazımanıza izin verir. Görsel sıyırıcı, videolardan ve resimlerden bilgi toplayabilir ve ihtiyaçlarınıza göre sıyırır. Bu program hem ücretsiz hem de ücretli sürümlerde mevcuttur ve işletmeler ve büyük ölçekli işletmeler için uygundur.

Tüm bu ekran kazıma hizmetleri size okunabilir ve ölçeklenebilir veriler sunar ve bir takım görevleri aynı anda halledebilir, böylece zaman ve enerjinizi bir ölçüde korur.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport