Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert, HTML Kazıma Seçeneklerini Tanımlıyor

İnternette hayat boyu emebileceğinden daha fazla bilgi var. Web siteleri HTML kullanılarak yazılmıştır ve her web sayfası belirli kodlarla yapılandırılmıştır. Çeşitli dinamik web siteleri CSV ve JSON formatlarında veri sağlamıyor ve bilgileri doğru bir şekilde çıkarmamızı zorlaştırıyor. HTML belgelerinden veri ayıklamak istiyorsanız, aşağıdaki teknikler en uygundur.

LXML:

LXML, HTML ve XML belgelerini hızla ayrıştırmak için yazılan geniş bir kütüphanedir. Çok sayıda etiketi, HTML belgelerini işleyebilir ve birkaç dakika içinde istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Okunabilirliği ve doğru sonuçları nedeniyle en iyi bilinen yerleşik urllib2 modülüne Requests göndermemiz yeterlidir.


Güzel Çorba:

Güzel Çorba,  veri kazıması  ve içerik madenciliği gibi hızlı dönüş projeleri için tasarlanmış bir Python kütüphanesi. Gelen belgeleri Unicode'a ve giden belgeleri UTF'ye otomatik olarak dönüştürür. Herhangi bir programlama becerisine ihtiyacınız yok, ancak HTML kodlarının temel bilgisi zamandan ve enerjinizden tasarruf sağlayacak. Güzel Çorba, herhangi bir belgeyi ayrıştırır ve kullanıcıları için ağaç geçişi yapar. Kötü tasarlanmış bir siteye kilitlenen değerli veriler bu seçenekle kazınabilir. Ayrıca, Güzel Çorba çok sayıda kazıma görevi sadece birkaç dakika içinde gerçekleştirir ve HTML belgelerinden veri alır. MIT lisanslıdır ve Python 2 ve Python 3'te çalışır.

Scrapy:

Scrapy, farklı web sayfalarından ihtiyaç duyduğunuz verileri silmek için kullanılan açık kaynaklı ünlü bir çerçevedir. En iyi yerleşik mekanizması ve kapsamlı özellikleri ile bilinir. Scrapy ile, çok sayıda siteden verileri kolayca çıkarabilir ve herhangi bir özel kodlama becerisine ihtiyaç duymazsınız. Verilerinizi Google Drive, JSON ve CSV biçimlerine kolayca aktarır ve çok zaman kazandırır. Scrapy, import.io ve Kimono Labs'a iyi bir alternatiftir. 

PHP Basit HTML DOM Ayrıştırıcı:

PHP Basit HTML DOM Ayrıştırıcı, programcılar ve geliştiriciler için mükemmel bir yardımcı programdır. JavaScript ve Güzel Çorbanın özelliklerini bir araya getirir ve aynı anda çok sayıda  web kazıma  projesi yürütebilir. Bu tekniğe  HTML belgelerinden veri  sıyırabilirsin.


Web-Hasat:

Web hasat, Java ile yazılmış açık kaynak web kazıma hizmetidir. İstenen web sayfalarından veri toplayıp organize eder ve siler. Web hasadı, düzenli ifadeler, XSLT ve XQuery gibi XML manipülasyonu için kurulan teknikleri ve teknolojileri kullanır. HTML ve XML tabanlı web sitelerine odaklanır ve kaliteden ödün vermeksizin onlardan gelen verileri silmeye başlar. Web hasat bir saat içinde çok sayıda web sayfasını işleyebilir ve özel Java kütüphaneleri tarafından desteklenir. Bu hizmet, iyi yetkin özellikleri ve mükemmel ekstraksiyon yetenekleri ile ünlüdür.

Jericho HTML Ayrıştırıcı:

Jericho HTML Ayrıştırıcı, bir HTML dosyasının parçalarını analiz etmemizi ve değiştirmemizi sağlayan Java kütüphanesi. Bu kapsamlı bir seçenektir ve ilk kez Eclipse Public tarafından 2014 yılında başlatılmıştır. Jericho HTML ayrıştırıcısını ticari ve ticari olmayan amaçlarla kullanabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport