Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: WebSundew Web Kazıma Yazılımı. Bir Bakışta Özellikler ve Sistem Gereksinimleri

Web kazıma, web sitelerinden veri toplamayı ve kullanıcı gereksinimlerine göre kazımayı içermektedir. Bu alan sürekli olarak gelişiyor ve bu yüzden yeni yazılım türleri ortaya çıkıyor. Web kazıma, şimdi farklı web sayfalarından yararlı bilgileri elde etmek için en etkili ve kolay yol haline gelmiştir. WebSundew, yüksek hızda ve verimlilikle veri ayıklamaya yardımcı olan güçlü ve kapsamlı  web hurda  ing bir araçtır. WebSundew ile, büyük miktarda veri kolayca yakalayabilir ve istediğiniz biçime dönüştürebilirsiniz.

WebSundew - İşletmeler ve işletmeler için uygundur:

WebSundew, işletmeler (e-ticaret, çevrimiçi perakendeciler, emlak acenteleri, BT departmanları) ve programcılar için uygundur. İstenen verileri kolayca hedefleyebilir, hasat edebilir ve JSON veya CSV formatlarında saklayabilirsiniz. WebSundew, Lite, Professional, Enterprise ve Standard olmak üzere dört farklı sürümden oluşur.

İhtiyaçlarınıza ve beklentilerinize uygun bir versiyon seçebilirsiniz. Örneğin Lite sürümü yeni başlayan ve serbest çalışan kullanıcılar için uygundur ve Professional sürümü büyük ölçekli işletmeler için mükemmeldir. En iyi yanı, WebSundew'in gerekli verileri Excel dosyalarına içe aktarması ve her iki görüntü ve metin belgelerini kazıyacağı olmasıdır.

WebSundew - Verimli ve muhteşem bir hizmet:

Yüksek işgücü verimliliğine değer veriyorsanız ve paranın nasıl hesaplanacağını biliyorsanız, WebSundew olmadan hiçbir şey yapamazsınız. Verileri kopyalar ve yapıştırır ve gereksinimlerinize göre silmenizi sağlayan, son derece üretken ve iyi bir hizmettir. Kaliteden ödün vermeden hem dinamik hem de temel web sitelerindeki bilgileri kazıyabilirsiniz.

Etkinliğini değerlendirmek için WebSundew'yi indirip yüklemeniz yeterlidir. Bu  web kazıyıcısıyla , bir sitenin meta açıklamalarını, meta başlıklarını ve anahtar kelimelerini bir göz kırptığında hedefleyebilirsiniz.

WebSundew herhangi bir web içeriğini komut dosyaları olmadan işlemektedir:

WebSundew, komut dosyası olmadan web içeriğini işleyebilen tek araçtır. Bu araç, programcı olmayan ve kodlamayan kullanıcılar için harika ve ondan faydalanabilmek için herhangi bir programlama becerisine ihtiyaç duymuyorsunuz. Bunun yerine, WebSundew şablon oluşturma yoluyla herhangi bir kod dizisi olmadan size rehberlik eder ve HTML belgelerini kolayca çıkarır. Sonuçlar CSV, XML ve elektronik tablo biçiminde kaydedilir. Finans ve bankacılık departmanları, emlak acenteleri ve perakende gibi şirketler, bu  veri kazıma aracından  faydalanabilir.

Sistem Gereksinimleri:

WebSundew kullanıcısı olarak aşağıdaki sistemlerden herhangi birine sahip olmanız gerekir:

  • 1. İşletim Sistemi Gereksinimleri: Windows 7 / Vista / XP / 2000
  • 2. RAM: 512 MB
  • 3. İşlemci (CPU): Athlon 1000 MHz veya Pentium III

WebSundew kullanıcı dostu arayüzü:

WebSundew en iyi, sisteminize kaliteli görüntüler indirmenize yardımcı olan kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir. Web 2.0 web sitelerini kolayca işleyebilir ve yerel HTML kaynaklarından bilgi çıkarabilir. Ücretsiz sürümünü indirin ve kalitesinden emin olmak için WebSundew'yi 15 gün deneyin. Deneme süresinin sona ermesinin ardından, WebSundew'yi kullanmanız mümkün olmayacak, bu nedenle premium sürümünü satın almanız gerekecek. Deneme sürümüyle 100'ye kadar web sayfasını toplayabilir, sonra yazılım çalışmayı durdurur ve 20 ile 70 dolar arasında bir şey ödemenizi gerektirir. Kısacası, WebSundew mükemmel bir veri çıkarıcı ve web tarayıcısıdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport