Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Dinamik Web Sitelerini Web Kazıyıcı Chrome Eklentisiyle Kazıyın

Krom uzatma  web kazıyıcı  kullanarak, bir web sayfasının veya web sitesinin nasıl alınması gerektiği konusunda bir site haritası oluşturabilirsiniz. Site haritanızla birlikte, web kazıyıcı bir web sayfasında gezinir ve talimatlara uygun olarak tüm ilgili verileri silmenizi sağlar.

Web Kazıyıcı Chrome eklentisinin avantajları

Krom uzatma web kazıyıcı kullanılarak elde edilen veriler virgülle ayrılmış değerler (CSV) dosyası olarak dışa aktarılır. Web kazıyıcı, herkes tarafından kullanılabilir nokta-ve-tıkla kazıyıcı eklentidir. Böylece hem para hem de zamanından tasarruf edersiniz ve aynı zamanda web'de değerli bilgiler alabilirsiniz.

Web yararlı ve değerli verilerle doludur. Bununla birlikte, verilerin kullanılabilir ve okunabilir formatlarda alınması her zaman kolay değildir. Bu nedenle krom uzatma web kazıyıcıya ihtiyacınız var. Kamu kayıtları, dizinler, rekabetçi envanter ve kullanıcı yorumlarını değerli verilere dönüştürülebilir. Web Kazıyıcı ile, tüm bu veriler kazınarak rahatlıkla kaydedilebilir.

Web kazıyıcıları etkileyen yaygın sorunlar

  • Yakalanamayan hata: Sözdizimi hatası
  • Bir düğme üzerinde eksik etkiyi tıklayın
  • Kırık bir görüntü ile karşılaştıktan sonra asılı kalan eklenti
  • Bir sayfayı kazıma problemi
  • Açılır pencere bağlantısı için eksik URL

Web Kazıyıcı: Sorun Çözücü

Web kazıyıcı yüksek kaliteli ve kullanımı kolay kazıma yazılımıdır. Web sayfalarından ve web sitelerinden veri ayıklamak için, web kazıyıcı işin geri kalanını yaparken hedef metin seçmeniz gerekir. Web kazıyıcı bulutta otomatik olduğu için kazıma hataları veya diğer sorunlardan endişelenmenize gerek yoktur.

Web kazıyıcı ile, elde etmeniz gereken sonuçlar hızlı bir şekilde bir CSV dosyasına yönlendirilir. Couch DB veya Chrome'un yerel saklama alanındaki verileri saklamayı tercih ederseniz. Panik yapmanıza gerek yok çünkü bir programcı değilsiniz. Google Chrome tarayıcısını kullanabiliyorsanız, krom uzatma web kazıyıcı kullanabilirsiniz.

Bir sonraki çözümünüz, gün boyunca verileri silmek için stajyer bir ordu tutmaktı, maliyet-etkin bir çözüm sadece kapınızı çaldı. Web kazıyıcı ile, verileriniz için bir yedekleme çözümü geliştirmesi için programcılara ihtiyacınız yoktur. Tüm veri çıkarma işlemi sizin için yapılır. Web kazıyıcıyı Google Chrome web mağazasında ücretsiz olarak indirin ve yükleyin.

Web Kazıyıcı eklenti özellikleri

Web Kazıyıcı, kazıma projelerinin sürecine katkıda bulunan unsurlar içeriyor. İşte bilmeniz gereken önemli özellikler:

  • Chrome tarayıcısı ile uyumludur

Web Scraper is a Chrome plugin that extracts data according to a sitemap. With this extension, you can run single or multiple ratings or scrape large sets of data through a set schedule.

  • Ayıklanan verileri CSV olarak dışa aktarma

Bu chrome eklentisi, kazınmış verileri Virgülle Ayrılmış Değerler olarak dışa aktarır. Bununla birlikte, ayıklanan verileri CouchDB veya Chrome'un yerel belleğinde olduğu gibi depolayabilirsiniz.

  • Verileri dinamik sitelerden ve sayfalardan sıyırma

Web, değerli verilerle doludur. Bununla birlikte, AJAX ve JavaScript ile yüklenen dinamik siteleri ve sayfaları silmek basit değildir. Krom uzatma web kazıyıcı ile, dinamik web sayfalarından veri ayıklamak sizi rahatsız etmemelidir.

Web Kazıyıcı eklentisini kullanarak, bir web sayfasında hedef metni tanımlayan bir site haritası oluşturabilirsiniz. Google Scratcher'ı Google Chrome tarayıcınıza kurarak kazıma deneyiminizi bir başka seviyeye taşıyın!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport